2777
2789
عنوان

اقایون بنظرتون این حرف درسته که

121 بازدید | 11 پست

«پسرا میترسن حسشونو به اون دختری که واقعا عاشقشن بگن»

چرا واقعا؟من که هر پسریو دیدم کسیو دوست داشته گفته

پسره ام از ایناست که خیلی اکس داره

بنظر من چرته و واقعی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترا میتونن جوابت بدن؟پسرا تو کما هستن بفکر درخواست دادن به خانما نی می سایتن🤣🤣🤣🤣

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

اره عزیزم بگو

پسرای شیطون که دختری بخوان رک پیشنهاد میدن پسری که خجالتی بار اولش نمیتونه بگه دس دس میکنه  اما پسری که چندین اکس داره راحت میتونه پیشنهادش بگه ولی نمیگه مورد نظرش نیستی ولی چون خیلی بااشتها هستن نشون نمیدن پس به خودت نگیر  که منظورمون شما هستین سنگ مفت گنجیشک مفت این تجربه دوران دبیرستانم که شیطون بودم خودمم با دوستا وپسرا زیاد میچرخیدیم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)