2777
2789
عنوان

شما بگید من چکارکنم

45 بازدید | 5 پست

ما مدتیه مستاجر طبقه پایین خانم و آقایی شدیم، ورودی طبقه همکف اندازه پنج شش موزاییک که جای جای کفشی هامون هست مشترکه، راه مشترکیم .حالا صاحب خونه پیام داده بیا روز به روز کنیم و هر کدوم یه روز مسئول تمیزکاری اون یه تیکه بشه، من دوتا بچه کوچک دارم که اصلا و ابدا بیرون نمیره که بگم اونجا رو کثیف کنند، این خانم هم وسواس داره،یعنی نسبت به گرد و خاک کفشها حساس هست، حالا منم راستش بخواید خیلی زورم داره که این خانم اینجور گفته، یعنی من بودم به رو خودم نمی‌دیدم که این همه پله رو جارو کنم حالا بخاطر اون چند موزاییک بگم بیا تقسیم بندی کنیم😔 از این برخوردش ناراحت شدم، در ضمن من شاغلیم اومدیم به روز فرصت نکردم تمیز کنم، بعداً این خانم اون روز رو باید حساب کنه که بگه حالا دو روز رو پشت سر هم تو تمیز کن من اون روز رو برات تمیز میکنم.من نظرم اینه هر وقت ببینم چیزی بچه هام ریختن خودم وظیفم میشه تمیز میکنم،نیازی به این تقسیم بندی نیست، حالا شوهرم منو دعوا کرده میگه تو اشتباه میکنی، تقصیر اون نیست، منم میگم قرار نیست من با دو بچه کوچک و شاغل بودنم قربانی وسواس این خانم بشم، اگه رفت و آمدی به خونه شد هم بود بازم زورم نداشت، هیچکی هم خونه شد نمیاد و من هیچی روی زمین نمی‌بینم جز یه گرد که اونم نگه پارچه خیس کنید تا معلوم بشه،نظرررر شما چیه قراره فردا خودم برم باهاش صحبت کنم جوری که کم نیارم

بنظر من تمییز کنید بهتر چون همون کفش که میذارید به قول خودتون گرد و خاک داره حتما که نباید جایی رو بچه ها کثیف کنن مث محوطه حیاط که اگه تمییز کنی حال دل خودتم بهتر حالا این چند موزاییک تمییز شن خو گرد خاکشم به خونه خودت منتقل نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه بهتر یه کسی رو بیارید برای تمییز کردن راه پله ها به مبلغی همگی با هم جمع کنید

پله مربوط میشه به طبقه بالا، فقط اندازه چند موزاییک که مخصوص کفش درآوردن هست و کنتور آب اونجاست،مشترک هست.اونم روبه رو در ورودی ما هست،اونا که طبقه بالا تشریف دارند.

بنظر من تمییز کنید بهتر چون همون کفش که میذارید به قول خودتون گرد و خاک داره حتما که نباید جایی رو ب ...

منم میگم هفتگی باشه لااقل، آخه این چیه هر روز بخوای بشوری،شاید من نتونستم بشورم بعدش این خانم واسه من باید یادداشت کنه که فلان روز شما تمیزی نکردید یا من بیشتر تمیز کردم شما کمتر،همون چند موزاییک که موکت نیست فقط واسه در آوردن کفش و قرار دادن داخل جاکفشی هست، مابقیش هم چند پله میخوره که موکت هست و تمیز😔

منم میگم هفتگی باشه لااقل، آخه این چیه هر روز بخوای بشوری،شاید من نتونستم بشورم بعدش این خانم واسه م ...

خب اینو بهش پیشنهاد بدید بگید هر روز نباشه چون من شرایطش ندارم ولی هفته ای دوبار یکبار شما یکبار من