2777
2789
عنوان

شوهر عوضی من پنج ماه بهم خیانت میکرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2865 بازدید | 88 پست
چرا موندی واقعا؟میخوای ام اس هم بگیری؟یعنی مهم نیست؟

هیچکیو ندارم ..پولی هم نداره حقوقش شاید ماهی ۲۰ میلیون بشه ،من الان بخوام هر جا خونه رهن کنم میدونی چقد میخواد ،الان لااقل اجاره مجبوره بده ..خودم بچه طلاقم هیچکی نیست کجا برم چیکارکنم پدر مادرم ندارم ..فک میکنی از دلخوشیم موندم ،همینکه تا الان خودکشی نکردم خیلیه ..فقط کاش اون زن و میتونستم ببینم ازش بپرسم من چه بدی کردم بهش که میخواد زندگیم و نابود کنه ،بهم گفت نمیدونسته زن داره گفت شمارش و بلاک کردم ولی بعد دیدم با هم چت میکردن ..اون زن اگه دست بر میداشت شوهرم درست میشد چون دیدم پیاماش التماس شوهرم میکرده که از قبلی ضربه خوردم تو ضربه نزن بهم ،بازیم نده ..خوبه معنی ضربه خوردنم میدونه

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودت صلاح خودتو میدونی ولی همچین چیزی به من صد در صد ثابت بشه جدا میشم حالا چه مدرک باشه چه نباشه مهم اینکه بمن ثابت شه فقط 

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

هیچکیو ندارم ..پولی هم نداره حقوقش شاید ماهی ۲۰ میلیون بشه ،من الان بخوام هر جا خونه رهن کنم میدونی ...

عزیزم‌مشکل رو از اون زن ندون

مشکل از شوهرتع

تا یه مرد نخاد هیچ دختری نمیتونه به اون نفوذ کنه

هیچکیو ندارم ..پولی هم نداره حقوقش شاید ماهی ۲۰ میلیون بشه ،من الان بخوام هر جا خونه رهن کنم میدونی ...

عزیزم  بعضی زنها خیلی آویزون هستن  باور کن شایدم شوهرت رو تحت فشار میزاره که عقدش کنه الله عالم

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

عزیزم‌مشکل رو از اون زن ندونمشکل از شوهرتعتا یه مرد نخاد هیچ دختری نمیتونه به اون نفوذ کنه

وقتی میبنی طرف نمیتونه جدا بشه نه دلشو خالی نکن گناه داره هر روز هرروز با ناراحتی میخابه ...اتفاقا زنها خیلی آویزون میشن و بقول خودشون ضربه روحی میخورم وابسته میشن 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

برای کسی پول زده بودک من میدونم اون آدم خونه ساعتی کرایه میدهولی اینو چطور ثابت کنم میگه رفیقم بوده ...

زرمفت میزنه منم دیدم چت شوهرم و دوستشو زن بردن باغ میگفت به دوستش سمانه و شقایق نیستن و فلان بعد به من گقتگفت سمانه دوست دختر دوستمه شقایق دخترخالشه😂😂

همیشه هم تقصیر دوستشونه