خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
سفره پنج تن ال عبا بنداز هرچقدر صلوات نذر کن به نیت پنج تن توی سفره هم نمک و نون پنیر و نخودچی کشمش بزار بیشتر از سه نفر هم بشینید سرسفره و همشو دریک جلسه ختم کنید بعد نذرارو بدع به فقیر
من خیلی ب خوندن قرآن علاقه دارم ولی چند ماهیه نماز نخوندم و انگار ایمانمو از دست دادم🥲مثلا اتفاقی بخاد بیفته ک خیلییی منتظرشم نا امید میشم میگم حتی اگ خدا هم بخاد نمیشه(نعوذ بالله)
خیلییییی از این حس متنفرم دوست دارم دوباره مثل قبل بشم😭
ببخشینا ولی تو نمیتونی بهترین دوستم باشی چون تو "آهنگام" نیستی.🎶🪄کاربری دست سه نفره🐾
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
ذکر یونسیه میگن حاجت های محال هم حتی میده ولی این نذر نیست همین جوری تا میتونی ذکر یونسیه بگو تا حاجت بگیری
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏