2777
2789

دیشب شام رفتیم پارک 

بعد خالم معمولا برای بچش که کلاس ششم هست هر دفعه یه چیزی میخره 

که بیاد تو جمع ۲۰ نفره پیش بچه های دیگه بخوره

با خودم میگم این که این همه راه رو می‌ره با مامانش که  بلال بخره خب همونجا بخورش برن یه دوری هم بزنن تو پارک تا بلال خوردنش تمام شه

چرا میاد دل بقیع بچه ها رو آب کنه نظر شما چیه 

حساسم یا باید بگم بچس اشکالی نداره ....

کل فامیلم داشتن بلال خوردن خودشو مامانشو تماشا می‌کردن ....

خدایا مرسی ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه روشون میشه اینکارا رو کنن هنوز اگه واسه بچش خریده بود می‌گفتیم هیچی ولللش ولی اینکه خودش هم زنه گنده نشسته جلو بقیه تنها تنها بلال خورده زشته جلو اون همه بچه و بزرگ!

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

چرا شما هم‌نمیرید بخرید اگر دلتون میخوادهم کار اون عجیبه هم کار شما

اره 

مثلا قبلشم نگفت می‌خوام بلال بخریم پول بذاریم سر هم بگیریم 

دوتا خرید یکی برای خودش یکیم برای دخترش

خدایا مرسی ♥️
خیلی کار بدی میکنه ناراحت نشی ولی خاله ت عقده ایهوقتی آدم با یه جمعی هست باید رعایت کنه

بچه هاش خاستن خب جیکار کنه

بقیه باید میخریدن برای بچه هاشون

والا درت بهتر از چیپس و پفکه گ

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خیلی کار بدی میکنه ناراحت نشی ولی خاله ت عقده ایهوقتی آدم با یه جمعی هست باید رعایت کنه

اره  حداقل نگفت بیاید پول بذاریم سر هم بخریم 

یکدفعه رفت با دوتا بلال اومد برای خودشو دخترش 

هر دفعه این کارو می‌کنه ها 

یبار بستنی میگیره 

یبار شیر کاکائو میگیره 

خدایا مرسی ♥️

چه بی شخصیته

حالا اگه تنها بچه اون جمع بچه خودش بود کارش قابل تحمل تر بود

ولی اینکه بچه های دیگه هم بودن و برای خودش هم خریده،،،بنطرم باید یه روان درمانگر مراجعه کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری