2777
2789

تا زمانی تو آشنایی قبل عقد بودیم خیلی خطکش گذاشتیم. مثلا ماهانه انقدر خرجی بهم بده و حتی یه بار یکم سر اینکه ممکنه یه ماه خرجم بیشتر بشه بیشتر نیاز داشته باشم یه کم بحثمون شد اون گفت چرا حرفتو عوض میکنی و فلان 

اما بعد از عقد خیلی به این قضیه جیب من و تو نداریم رسیدیم، یه چیزی بخپام اگر بتونه میخره بدون چک و چونه اما گاهی هم ماهانه پولی نیاز ندارم نمیگیرم ازش. کلا دیگه انقدر دقیق و رو حساب و کتاب پیش نمی‌ریم 

و نمیدونم این خوبه یا نه 

فکر کنم خوب باشه 

اهان اینم بگم من کارمندم، مثلا خرج دکتر و رفت و امد و این ریزه کاری هارو از نامزدم نمیگیرم، ولی مثلا برای خرید عروسیمون یه سشوار برند خواستم برام گرفت  

یعنی خرج کردنامون این شکلی شده

هر جور زندگیت قشنگ میچرخه همونجوری ادامه بده

شرایط آدما با هم متفاوته

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ده ساله تو رابطه ایم و تازه نامزد کردیم وضع هردومون هم عالیه خونه و ماشین داریم اما از همون اول رابطمون  هرماه برام پول میزنه و میگه نباید از پول خودت خرج کنی 

دعا کنید برام🩷 

خدا رو شکر

انشالله همیشه دلتون پر از عشق و صمیمیت باشه

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
تا اینجاش به نظرم قشنگ چرخیده ادامه این روند هم نمیدونم قشنگه یا نه

ولی یادت باشه مرد و باید به خرج کردن عادت بدی از همون اول

وگرنه بعدا دیگه نمیشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

همینکه با اینکه کارمندی داری ازش پول میگیری ایول داری .الان اکثر دخترای شاغل به طرف مقابلشون پول هم میدن .فقط یه چیز یادت مردا اوایل ازدواج هر طور عادتشون بدی تا آخر همونطوری مثلا اگه از اول ازشون پول نگیری دیگه بعد یه مدتی  خیلی براشون سخت میاد که بهت پول بدن

مردا زنِ کارمند میگیرن که خرجی ندن. بلکه یه خرجی هم از زنه بگیرناون اکر میخاست خرجی و پول بده که زن ...

نه همیشه هم اینطور نیست

من حس سوختن و ساختن نداشت تاپیکم😬

خب اولشه بزا بعد ۱۰ سال کار بیرون بچه داری مهمون داری شوهرداری خونه داری و کلی کارای دیگه. از پا دراومدی میبینی که  باید بسوزی بسازی و ادامه بدی

ده ساله تو رابطه ایم و تازه نامزد کردیم وضع هردومون هم عالیه خونه و ماشین داریم اما از همون اول هرما ...

خب ببین ازدواج کنیم من هم خرجی خودمو از همسرم میگیرم ولی خب پول من هم جای دوری که نمیره میشه یه سرمایه گذاری برای مثلا ماشین بهتر یا بچه مون 

خلاصه از این جیب به اون جیبه حس میکنم