2777
2789

من دارم برای ایندم میجنگم ۱۰ نیم باید سرکار باشم تا ۷ ۷ نیم با ۱۶ سال سن 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز که تعطیله

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

اشکال نداره منم توی سه چهار سال کنکورم کل روزای تعطیل و عید و چهارشنبه سوری و.... درس میخوندم از صب ساعت ۵ تا ۱۰ شب 

درحالی که بقیه دوستام عشق و حال بودن 

حالا من ۲۸ سالمه و خونه و ماشین و شغل عالی دارم و زندگی راحت اونها هنوز نتونستن ماشین بخرن

دعا کنید برام🩷 

عزیزم روزی هزار بار میگی بقیه ۱۶ ساله ها هم مشغله خودشون رو دارن انگار فقط تو شاغلی ،جونگیر -_-

من کی روزی هزار بار گفتم ؟ 

من اصلا سایت نمیام زیاد 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

اشکال نداره منم توی سه چهار سال کنکورم کل روزای تعطیل و عید و چهارشنبه سوری و.... درس میخوندم از صب ...

بهت تبریک میگم که این اراده رو داشتی و تونستی بر خلاف بقیه پیش بری و خسته نشی 

کاش من می‌تونستم این اراده رو در پسرم ایجاد کنم هر چند پسرم تو چیزهای دیگه اراده قویی داره  همین الان هم خیلی موفقه ولی برا کنکور تلاش نکرد اصلا 

والا ما هم بیداریم 

آفرین که تلاشگری ولی دیگه بقیه هم تخریب نکن

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

چقدره حقوقت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖