2777
2789
عنوان

یه سوال

117 بازدید | 30 پست

من پارسال از یکی بخاطر مزاحمت تلفنی شکایت کرده بودم الانم یه شکایت دیگه پیش اومده 

فردا پس فردا تو دادگاه مثلا قاضی نگه پارسال هم بخاطر فلان چیز شکایت کرده بودی؟البته پارسال پیگیر دادگاه نشدم ینی پرونده پاک میشه یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مدرک پارسالتم ببر بگو پارسال پیگیر نشدم ولی انگار ول کن قضیه نیس و اومدم پیگیری

از اون شکایت نکردم که از یکی دیگه بخاطر یه چیز دیگه شکایت کردم میگم ینی یه وقت قاضی مطرح نکنه که پارسال هم بخاطر فلانی شکایت کرده بودی؟

از اون شکایت نکردم که از یکی دیگه بخاطر یه چیز دیگه شکایت کردم میگم ینی یه وقت قاضی مطرح نکنه که پار ...

فک نکنم بیکار باشه در اون موردم بپرسه در مورد همین شکایت و پرونده سوال میپرسه بفرض اگرم پرسید بگو بله 

فک نکنم بیکار باشه در اون موردم بپرسه در مورد همین شکایت و پرونده سوال میپرسه بفرض اگرم پرسید بگو بل ...

آخه بابام اینا هستن اونا نمیدونن بخاطر همین میگم کاش نپرسه

دست به شکایتت خوبه ، قبلی نتیجه اش چی شد؟ الان چرا شکایت کردی؟

قبلی پیگیر نشدم

الان یکی با شوهرم دعوا کرده من داشتم جداشون میکردم منم کتک زده بخاطر همین..