2777
2789

سلام دوست عزیزم 

بنظرم آدم ساده ای هستی گلگم 

خانواده خیلی توی زندگی تاثیر داره اگر خانواده اش راضی نباشن شما هم نباید خودت رو سبک کنی رو در رو و خیلی آروم باهاشون صحبت کن نری یواشکی عقد کنی خیلی بده 

و اینکه منطقی نگاه کنیم شرایط شما بهم نمیخوره نه اینکه بخوام شمارو پایین بیارم اصلا فقط میگم شماها بهم نمیخورین و به احتمال زیاد زندگی خوبی نخواهید داشت مخصوصا که خانواده اش راضی نیستن و 32 سالتونه نیست که بگید بچه هستم و زود عاشق میشم من جای شما بودم تنها می‌موندم ولی کسی رو میخواستم که هم خودم هم خانواده اش کامل منو بخوان

سلام دوست عزیزم بنظرم آدم ساده ای هستی گلگم خانواده خیلی توی زندگی تاثیر داره اگر خانواده اش راضی نب ...

۳۵ سالمه 

مطلقه ام 

هر کسی هم منو بخواد خانوادش منو نمیخوان 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۵ سالمه مطلقه ام هر کسی هم منو بخواد خانوادش منو نمیخوان

خب عزیز جان برای شرایط شما یک مرد 40 ساله که مثل خودتون مطلقه باشه خیلی بهتره 

چون هم از شما پخته تره هم شرایط مشابه شمارو داره و درک توو میکنه

خب عزیز جان برای شرایط شما یک مرد 40 ساله که مثل خودتون مطلقه باشه خیلی بهتره چون هم از شما پخته تره ...

احساس میکنم کالا ام باید مثل برده ها 

که ایا خونواده نکبتش ابرو بالا میندازن یا نه

از خودم بدم میاد 

من واقعا دوسش دارم اونم واقعا دوسم داره و درکم میکنه تنها مشکلم مامانشه خیلی سلیطه به نظر میومد