2777
2789
عنوان

شوهرم و مادرش باهم دعوای لفظی میکردم بعد مادرشوهرم به من گفت بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 646 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ حرف خاصی نزده . کاملا واضح گفته با شما یا غذات دشمنی ای نداره و روزای قبل راحت خورده  و امروز چون از دست پسرش ناراحته نمیخواد .دلش شکسته بوده داشته جلب ترحم میکرده . اگر به جای این لحن حرف زدنا پسرش یا شوهرش یکم با محبت نازشو میکشیدن حتما میومد سر سفره . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
هیچ حرف خاصی نزده . کاملا واضح گفته با شما یا غذات دشمنی ای نداره و روزای قبل راحت خورده و امروز چو ...

بله منم چیزی نگفتم. حتی دوبار گفتم بیا غذا بخور نیومد. فقط میگم یکم پیش خودم ازین حرفش ناراحت شدم. بالاخره منم دارم احترام سرشون میزارم مبرم اونجا غذا درست میکنم . 

بله منم چیزی نگفتم. حتی دوبار گفتم بیا غذا بخور نیومد. فقط میگم یکم پیش خودم ازین حرفش ناراحت شدم. ب ...

به قول قدیمیا وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن . توی دعوای خانوادگی خانواده شوهر فقط سکوت کن و بی تفاوتی ‌‌. همون جور که گفتمت و خودش گفته هیچ مشکلی با تو نداره و روزای قبل راحت غذاشو خورده ولی اون روز دنبال جلب ترحم اونا بوده که متاسفانه نکردن . شما هم نه ناراحت شو نه به شوهرت حرفی بزن .چون اتیش دعوا رو میبره بالا میگه زنم هم ناراحت شده  بر عکس اگر میتونی تشویقش کن به احترام به مادرش . بده که حرمت بزرگتر بره زیر سوال توی خونه

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚