2777
2789

من ۳۱ سالم هست و دوست پسرم ۴۰ سالشه اون ۱۳ سال پیش یه زن گرفته توی عقد طلاقش داده چون دختره بهش دروغ گفته و باکره نبوده البته اینم به کسی نگفته فقط طلاقش داده 

منم خواستگار مجرد زیاد دارم اما خب دوستشون ندارم یا بچه ننه هستن این وابستگی به خانوادش نداره و مستقله 

وضع مالیش هم اوکی هست ولی مامانم میگه من به طلاق گرفته دختر نمیدم و مخالفه 

بنظرتون چکار کنم

خوبه 

جدایی زمانی که دو طرف به هرررر دلیلی نمیتونن با هم باشن کار اشتباهی نیست که 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با طلاق گرفته ازدواج نکن

خودتو حیف نکن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚

یه جوری ادرس یا اسم رسم اون خانوم ۱۳ سال پیش پیدا کن و ببین علت جدایی رو راست گفته یا نه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

به کسی بخاطر باکره بودن و نبودن از یه زن میگذره هرگز اعتماد نکن چون معیارهاش از یه مشت پشم بی ارزش ت ...

بببین کسی که خودش با کسی نبوده دوست داره طرف مقابلشم همینطوری باشه شاید طرف خودش با کسی نبوده ولی دلش نمیخواست همسر ایتدش ...

خودش ادرسش بهم داد

پس حتما یک نفر بزرگتر اگه داری بفرست حرفای اونم بشنو

اگه نداری خودت برو

ولی تجربه ثابت کرده یه نفر دیگه بهتره چون بالاخره اون به چشم رقیب بشما نگاه میکنه در ناخوداگاهش

امیدوارم براتون خیر باشه و اتفاق خوب براتون بیافته

اونچه که صلاحه

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو