الان دیگه بهم زدم
وقتی میومد به دیدنم گل نمیگرفت ولی وقتی میومد خونمون برای شام یک شاخه فقط گل میگرفت و دست خالی میومد
همون گل و اینا فقط در حضور خانواده اونم برای خودشیرینی
یه کافه و رستوران من رو نمیبرد همش دکه و فست فود بیرون بر . یه بارم گفت این دفعه تو اب و لواشک رو حساب کن ولی میگه شوخی کردم
برام تو این مدت هیچ هدیه ای نگرفت حتی برای تولدم ۳ روز قبل نامزدی فقط یک شاخه گل
برای نامزدی فقط یه پارچه چادر و روسری و جانماز
حلقه نامزدی سبک برداشتم گفتند حلقه عقد نقره گفتم باشه
خونه داشتم بابام گفت وسیله برقی و چوبی شما بخرید ۵ تا تیکه وسیله از ارزونا خریدن بدون اینکه رنگش رو هم از من بپرسن
گفت من به خاطر تو از معیارهام که دختر بور قد ۱۷۰ و چشم رنگی گذشتم و نامزد قبلیم اینا رو داشت ولی اخلاقش خوب نبود . عزت نفسم نابود شد ولی گفت حالا تو رو میخوام
اکثرا من برنامه میچیدم حتی طبق حرفای روانشناسی میکشیدم عقب تا ۱۰ روز ببینم دلش میخواد با هم بریم بیرون ولی اصلا عین خیالش نبود فقط چت میکرد
تو ۱۰ روز یه بار یه زنگ هم بهم نمیزد فقط چت بود منم دیگه زنگش نزدم بهشم که گفتم میگه حساسی مهم اینه با هم در ارتباطیم
همش از خودش تعریف میکرد و من رو میکوبوند
کلی در مورد ظاهرم نظر داده تا الان دندون و مو و ارایش و قد و....
با اینکه خوشگلم ولی انگار معیار اون دختر بور بود
چند روز پیش هم صبح از خواب بیدار شدم نوشته بود بچه رو انداختی ؟ در صورتی که ما اصلا نوک انگشتامونم بهم نخورده بود . و مطمئنا پیام رو اشتباهی فرستاده برای من
چون سابقه داشته به مامانم به جای من ۵ خط حرف زده بود نفهمیده بود این پی وی مامانمه نه من
میگه خواب دیدم بچه از دستت افتاده ولی دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم
شما بودید چیکار میکردید 💔🥺
وسیله ها و حلقه رو پس بدم ؟؟؟؟
زورم میاد این همه بلا سرم اورده اینها فقط یه قسمتیش بود و بخوام حلقه پس بدم