2777
2789
عنوان

به نظرتون من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 56 پست
نه عزيزم. مدلته خب. كاملا هم عاديه و طبيعيه. منم مثل خودتم. ٢٥ سالمه و مجرد. ديگه فكر كن منو چقدر مق ...

..

چقدر خوبه که یکی درکت کنه..دقیقا توی جمع همینم..🙃

باتوجه به نظر بقیه به این نتیجه  رسیدم که آدما باهم متفاوتن..یکی میپسنده ویکی نه..انگار یه جورایی سلیقه ای..

به نظرم مهم این که خودم چطور راحتم وچقدر احساس خوشحالی میکنم..چه ایرادی داره که سنم به ظاهرم‌ نخوره؟..چون ۲۶سالمه حتما باید طوری رفتار کنم که نشون بده من ۲۶ سالمه..؟

به نظرم مثل قانون خشک وجدی میمونه

تا وقتی که رفتارم هم باب رضایت خودمه وهم همسر وزندگیم پس درسته.

گلم عزیزماز دستم ناراحت نشواصلا هم به من ربطی نداره شما بچه دارید یا نهچون خودت گفتیولی یکی از عوامل ...

عزیزم من اصلا ناراحت نشدم از حرفتون❤️

توی کامنتای بالا گفتم حافظ کل قرآنم..وبه مباحث دینی معتقدم

..همیشه هم خودمو باهمین ذکر ودعا آروم میکنم..درسته یه وقتایی از این قرص ودکتر وآزمایش خسته میشم ومیام اینجا تاپیک درخصوص بچه  میزنم ولی میدونم خدا به وقتش این نعمت روقسمتم میکنه..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

..چقدر خوبه که یکی درکت کنه..دقیقا توی جمع همینم..🙃باتوجه به نظر بقیه به این نتیجه رسیدم که آدما ب ...

بله. درسته. 

تازه رفتار شما رفتار جلف و زننده اي هم نيست كه حالا مثلا ادم بگه ناجوره يا از سنت خجالت بكش و اينا. 

از نظرم من كه خيلي هم خوبه. خوش به حال بچه هات عزيزم. در اينده كه مادر بشي،ان شاءالله مادر پايه و شادي ميشي😘

😘😘😘

😍😍😘

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

بله. درسته. تازه رفتار شما رفتار جلف و زننده اي هم نيست كه حالا مثلا ادم بگه ناجوره يا از سنت خجالت ...

ممنونم عزیزززززییییمممممم❤️❤️

ان شاءالله شماهم  به زودی با کسی که لیاقت عشقتون رو داره ازدواج کنید❤️ 

حالا به من چندبار گفتن سنت بیشتر میزنه اینکه بدتره😑

خواهر منم دقیقا اینطوره..وقتی جایی میریم همه فکر میکنن من کوچیکم اون بزرگه..

وکلا سبک لباس پوشیدنش زنانه است درحالی که ۱۸سالش..

خودش هم به شدت ناراحته ولی دست خودش نیست..همیشه دنبال لباسایی میگرده که خیلی ازسن خودش بیشتر نشونش میده

خواهر منم دقیقا اینطوره..وقتی جایی میریم همه فکر میکنن من کوچیکم اون بزرگه..وکلا سبک لباس پوشیدنش زن ...

منم تازه کنکور دادم 

ولی سنم بیشتر میخوره😫این بدترع 

درخواست دوستی ندین❌️لطفا اقایون تو تاپیکم نظر نزارن ❌️❌️❌️❌️❌️❌️

منم تازه کنکور دادم ولی سنم بیشتر میخوره😫این بدترع

اشکال نداره عزیزم مهم این که خودت چطور راحتی..

یه سری چیزا رو نمیشه تغییر داد..

منم به خاطر همین بی بی فیس بودنم خیلی جاها اذیت شدم تودانشگاه..توجمع فامیلی...