2777
2789

منگنه کن مگه اول ابتدایی هستی

من حتی جلد هم نمیکنم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرج اضافه

همه رو نمیخواد. فقط کتاب‌ها و دروس اصلی

دفتر هم همه درس‌ها نمیخواد. مثلا زبان هیچ دفتری نمیخواد. یا دینی دفتر نمیخواد، ادبیات دفتر نمیخواد.

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

سیمی که قشنگتره بابا جلد نکنم کثیف میشه پاره میشهباید کتابام خوشگل باشه😂🙄

اداییییییییی

جلد هم نمیکنم من فقط منگنه

سرکلاس هم ک خاب

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

سیمی که قشنگتره بابا جلد نکنم کثیف میشه پاره میشهباید کتابام خوشگل باشه😂🙄

خواهر سال اول دبیرستانی

منم خیلی روی این چیزا حساس بودم اما فقط یک منگنه که از هم نپاشه وسط سال و جلد کردم، همین

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

خرج اضافههمه رو نمیخواد. فقط کتاب‌ها و دروس اصلیدفتر هم همه درس‌ها نمیخواد. مثلا زبان هیچ دفتری نمیخ ...

خب اصلیاش کدومان

جدی ادبیات دفتر نمیخاد پس این همه معنی و ارائه و.. رو کجا می نویسن🤐🤐

.. 

چیکارکنم خب دارم وارد یه دوره جدیدی از زندگیم میشم ذوق دارم 😂😂کلاس چندمی سرکلاس میخوابی

ده

یا خابم یا نقاشی میکشم

خب اصلیاش کدومانجدی ادبیات دفتر نمیخاد پس این همه معنی و ارائه و.. رو کجا می نویسن🤐🤐

توی خود کتاب باید جا بدی

ببین برای ادبیات اصلا فکر دفتر نباش. دو حالت داره. یا دبیر خودش صفر تا صد رو میگه که توی کتاب بنویسید نیازی به کتاب کار نیست مثل فرمول بیست، یا میرید کتاب کار فرمول بیست می‌خرید و خودتون رو راحت میکنید.

هر چند که سال اول نهایی نیست پس دبیر خودش جزوه میده. دبیرستان هم انقدر سریع میگن که اصلا وقت قشنگ نوشتن نیست، مخصوصا توی ادبیات. فقط باید بنویسی. من توی یک برگه می‌نوشتم بعد که می‌اومدم خونه توی کتاب پاک نویس میکردم. برای توی برگه نوشتن هم باید دستت بسیار سریع باشه. چون دبیر میگه که مثلا اینجا، فلان آرایه رو داره. توی کتاب تو یک فلش میکشی مینویسی اما توی برگه تو باید اون قسمت از متن رو هم بنویسی که بعد اومدی خونه بدونی کدوم مطلب مال کجاست.

مرسی☹️حداقل اصلیا رو بگو اونا رو سیمی کنم

تاریخ و جغرافیا

فلسفه و منطق

روانشناسی

جامعه‌شناسی

اگه اشتباه نکنم ایناست چون من خودم تجربی بودم