2777
2789

دوستان پسر من ۳۶ هفته به دنیا اومد. بخاطر همینم آزمایشات غربالگری کف پا رو ازش تو 4 مرحله میگیرن. من ۳ تاشو رفتم الان چهارمی رو میخوام برم. سوالم اینه : میتونم غربالگری کف پا چهارمی رو همزمان با واکسن دو ماهگیش رو باهم توی یک روز انحام بدم ؟ 

چون پسر اولیم هم یه سال و نیمه است سخته با دو تا بچه کوچیک هی برم بیرون. میخوام اکه بشه توی یک روز اینا رو انجام بدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید مامان عزیز، آزمایش غربالگری کف پا و واکسن دو ماهگی هر دو برای سلامت نوزاد خیلی مهم هستن و میشه تو یک روز انجامشون داد. این کار هیچ تداخلی با هم نداره. فقط باید آماده باشید که اون روز نوزادتون کمی بی‌قرار باشه، چون هم خون‌گیری میشه و هم واکسن تزریقی. بهتره قبلش نوزاد خوب شیر بخوره، بعد از هر دو کار هم بغل و نوازش بشه تا آرام‌تر باشه.

پس نگرانی لازم نیست، می‌تونید برای راحتی خودتون و بچه‌ها هر دو رو تو یک روز انجام بدید. فقط در جریان باشید ممکنه نوزاد کمی بیشتر خسته یا بی‌قرار بشه، که طبیعیه و با مراقبت و آغوش شما خیلی سریع بهتر میشه. 💙👶

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1