2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کدوم تاپیکه؟ بچه چندمشه؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

آخه گلم اینجا خیلیا تفکر قدیمی دارن خودم باهاشون حرف زدم گفتم خانوم بچه حریم شخصی میخواد اتاق شخصی میخواد لباس خوب اسباب بازی خوب گفت ما چند تا بچه تو یه خونه بزرگ شدیم مگه اتاق داشتیم؟ 

فرزند داشتن خوبه بله ولی وقتی حریم شخصی بقیه بچه ها به خطر نیفته منابع درآمد اونقدر باشه که نیزار های اولیه هر آدمی مثلا مدرسه خوب غذای خوب لباس خوب آرامش روان خانواده فراهم باشه منشا خیلی از دعوا ها پول هست باید شوهر و زن هر دو تا شرایط روانی خوب هر دو تا آرامش داشته باشن  تا بچه تو محیط سالم بزرگ شه وقتی طرف شوهرش روانیه شکاکه اخه چرا بچه بیاره؟ وقتی پول هست آسایش هست رفاه هست عشق هست چرا نیارن؟ کسایی رو میگن نیارین که مشکل مالی دارن یا مشکلات روانی یا نمی‌سازن با هم خودم به شخصه خانواده بزرگ دوست دارم دارم واسه ایندمم تلاش میکنم الان ۲۰ سالم هستش و واقعا ببینم توانایی روانی و مالی خونه بزرگ خوب دارم صد درصد ۳ تا میارم چشه ؟ ولی وقتی خوت نون نداری بخوری بچت چیه؟ 

دیوانه آن.مخصوصا اون کاربری که می‌گفت من شهری با فرهنگ ام

شما هم روستایی بی فرهنگیان

تازه خانوم بافرهنگ هی هم فحش میداد

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

همین ها با هزار تا آدم رابطه داشته باشی میگن قضاوت نکن زندگی خودشه

ولی یکی بچه چهارم بیاره دهن باز میکنن

خدایا دوستت دارم واسه هرچی که بخشیدی **همیشه این تو هستی که ازم حالم رو پرسیدی **بازم چشمامو میبندم که خوبی هاتو بشمارم **نمی تونم فقط میگم خدایا دوستت دارم      ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

ما یه فامیل داریم وکیل هست ۴ تا بچه داره خونه دوبلکس بچه هاش هر کدوم اتاق خواب خودشون رو دارن  زنش مانتو ها تموم مزونی بچه هاش بهترین لباس بهترین کفش خدایی سر و وضع خوب و تقریبا با کیفیت برند نیست ولی با کیفیت هست  

خوب این نیاره کی بیاره؟ برا دو تا پسراش حتی جهزیه گرفته بود گقت نمیخواد عروسام جهزیه بیارن 

هر سال نذر خوب زنش هر روز یه عمل زیبایی 

مشکل هم دارن ها ولی خوب زندگی میکنن دخترش گله می‌کرد از کارای پدرش ولی گفت خدایی بهترین چیز برامون فراهم یه سری ها مثل بابای من اخلاق ندارن پول هم ندارن 

بچه چهارم بعد بقیه نوشتن براش که تو روستایی هستی فقط بنده ی خدا پرسیده بود بچه چهارممه دولت زمین مید ...

دو صفحه خوندم بهش خیلی توهین کردند دلم سوخت بقیشو نخوندم خواهرش حامله هست

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
همین ها با هزار تا آدم رابطه داشته باشی میگن قضاوت نکن زندگی خودشهولی یکی بچه چهارم بیاره دهن باز می ...

دقیقاااا گل گفتی.

استارتر با شما هم موافقم.من واقعا نمیفهمم چی میشه بعضیا اینقدر حرص فرزند سوم و چهارم یکی دیگه رو میخورن...چه تاثیری روی زندگی اونا داره.حالا واقعا 7تا 8تا بچه به بالا زیاده و رسیدگی بهشون خیلی کم میشه.ولی 3،4تا واقعا زیاد نیست، اگه شرایط مالی والدین خوب باشه و صبور باشن و فاصله سنی مناسب بین بچه ها باشه واقعا 3،4تا زیاد نیست.

الانم یکی تاپیک زد که فرهنگ روستایی پایین تر از شهری و بیشتر بچه میارن 

من نمیدونم اینا کجا بزرگ شدن 

خودشون رو چی فرض کردن که خیال میکنن توی این دوره روستایی و شهری باهم فرق داره 

و هرکی شهری هست فرهنگش بالاتره

نی نی سایت به گند کشیده شده با وجود امثال اینا

حالم از دلار بهم میخوره، از ریال بیشتر...گور پدر این زندگی، گور پدر هرکی که به ما ظلم کرد...تاوان بدهند یا ندهند چه فرقی به حال ما میکند؟؟؟ما خواهیم مُرد و همه آرزوهایمان را به گور خواهیم برد...اما خدایا یادت باشد ما تو را ندیدیم اما پرستیدیم، تو ما را دیدی اما انگار شتر دیدی ندیدی...ما را در این زندگی نکبت بار میان این لاشخورها و کفتارها و کرکس ها تنها رها کردی...ما فقط یکبار فرصت زندگی داشتیم که نشد، جبران نمی شود، تمام شد...یارب حساب نیست نگو بندگی نکرد، این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد... (مجید کریمیان)