2777
2789
عنوان

لکه بینی بارداری خواهشا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 38 پست
عزیزم باهمیم .... سونوی تشکیل قلب رفتی منم یبار ی لکه خون دیدم البته حس کردم خودم زخم کردم استرس ب خ ...

شما هم هفته ۷ هستی 

مرسی عزیزم 

دو روز دیگه میرم سونو 

نمیدونم چیکار کنم چون هیچ کس جز شوهرم نمیدونه البته کاری هم نمیکنن ولی خوب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم هفته ۷ هستی مرسی عزیزم دو روز دیگه میرم سونو نمیدونم چیکار کنم چون هیچ کس جز شوهرم نمیدونه ال ...

خوب کردی من البته سونو قلب دادم الان همه عالم و آدم خبر دار شدن ی جورایی پشیمونم از گفتنش تو اگه میتونی نگو فعلا ب کسی 

خوب کردی من البته سونو قلب دادم الان همه عالم و آدم خبر دار شدن ی جورایی پشیمونم از گفتنش تو اگه میت ...

من نمیخوام بگم چون بچه اول و منم بی تجربه ترجیح میدم زمان بگذره 

هیچ کاری برام نمی‌کنند ولی حرف می‌زنند فقط 

من نمیخوام بگم چون بچه اول و منم بی تجربه ترجیح میدم زمان بگذره هیچ کاری برام نمی‌کنند ولی حرف می‌زن ...

دقیقا دقیقا همینه من با آی وی اف و کلی مکافات باردار شدم خواهر شوهرام خیر سرم دختر خالهامن و رابطمون خوبه فهمیدن نکردن ی پیام تبریک برا من یا داداششون بفرستن سر شب آنقدر سر این موضوع ناراحت شدم حس کردم شکمم درد گرفت واقعا 

ببخشید ولی شما دکترتون راضی هستید ؟

اره عزیزم ایشون دکتری بود که کارای آی وی اف برام انجام داد الان که قلب رو دید دیگه منو ارجاع دادن ب متخصص زنان و زایمان که خب هنوز نرفتم  سه شنبه نوبت دارم

دقیقا دقیقا همینه من با آی وی اف و کلی مکافات باردار شدم خواهر شوهرام خیر سرم دختر خالهامن و رابطمون ...

مامان من بفهمه به کل فامیل خبر میده آخه بگو به اونا چه ربطی داره 

هیچ کاری هم برام نمیکنه فقط حرصم میده 

بهش بگم چه گلی به سرم بزنه

مامان من بفهمه به کل فامیل خبر میده آخه بگو به اونا چه ربطی داره هیچ کاری هم برام نمیکنه فقط حرصم می ...

میگم در کل اگه میتونی واقعا نگی بهتره واقعا راستی ویارت شروع شده من تقریبا از هفته چهار شروع شد هر چی میگذره شدیدتر هم میشه همش گلاب ب روت یا درحال عق زدن یا بالا اوردنم

اره عزیزم ایشون دکتری بود که کارای آی وی اف برام انجام داد الان که قلب رو دید دیگه منو ارجاع دادن ب ...

آخه من دکتری که رفتم چند جور قرص مولتی و غیره داده که من ازمایش دادم و نیاز نداشتم ولی شانس آوردم هیچ کدوم نداشت داروخانه و گفت مشابه دارم 

بعد فهمیدم اصلا نباید میخوردم بهوجز اسید فولیک 

دنبال دکتر میگردم هرکسی سرچ میکنم ایرادی داره گيج شدم

آخه من دکتری که رفتم چند جور قرص مولتی و غیره داده که من ازمایش دادم و نیاز نداشتم ولی شانس آوردم هی ...

خب دکتری برو که حس خوب و اعتماد بتونی بهش داشته باشی بگرد حتما هست تو شهرتون 

میگم در کل اگه میتونی واقعا نگی بهتره واقعا راستی ویارت شروع شده من تقریبا از هفته چهار شروع شد هر چ ...

عصری بیرون بودم هوس لواشک کردم خوردم میگم شاید زرشک داشته که لکه بین شدم 

یعنی به چیز فکرم میره 

شوهرم میگه عیب نداره دلت خواسته خوردی