بابام به سرطان روده بدخیم دچار شده شیشم این ماه میشه یک ماه که شیش مرداد عمل کردیم و از رودشون برداشتن و ده تا تومور هم بود که اونا هم برداشتن از شکمش .حالا شیشم شیمی درمانی رو شروع میکنن براش که شیش ماه طول میکشه هر دو هفته دو جلسه پمپی شیمی باید بشه .خدا رو شکر جایی رو درگیر نکرده فقط یکی از عصب ها رو دکتر گفت درگیر شده .من هر روز دارم میمیرم و زنده میشم چون هم پدرمه هم مادرم براش دعا کنید خدا و امام رضا ببخشش بهم از شر این بیماری خلاص بشه ازتون خواهش میکنم دعای شما گیراس در حق من خواهری کنید 😭😭😭😭
خواهرا ببخشید مزاحم شدم لطفا با دلای پاکتون برای پدر استارتر دعا کنید ممنونم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خواهرا ببخشید مزاحم شدم لطفا با دلای پاکتون برای پدر استارتر دعا کنید ممنونم
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
سلام گلم انشاالله که به حق بزرگی خداوندمتعال حالش خوب میشهبراشون ۲۰۰۰ صلوات میگم@لیلی_آگان @اعتصامی ...
ان شاالله بحق حضرت زهرا و اباعبدالله شفای کامل و عاجلشون الساااااعه💚ان شاالله💚من سر سفره صلوات امروز به نیتشون صلوات میفرستم و الانم حمد شفا میخونم..مرتبا ۱۰۰ مدتبه ۱۰۰ مرتبه حمد شفا بخونید💚
ان شاالله بحق حضرت زهرا و اباعبدالله شفای کامل و عاجلشون الساااااعه💚ان شاالله💚من سر سفره صلوات امر ...
فدای دل مهربونت بشم خواهرم 🫂 🫂 ❤️ ❤️ انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال به زودی بیای خبر حضانت گرفتنتو بدی
ممنونم مهربونم اجی هر روز دارم میمیرم و زنده میشم از ترس
حق داری کاملا
ولی توکلت به خدا باشه الان علم پیشرفت کرده
و بعدشم انرژی مثبت بفرست و به خود پدرتم انرژی بده
این بیماری فقط با باحال خوبو و انرژی مثبت میگذره
حق داری کاملا ولی توکلت به خدا باشه الان علم پیشرفت کرده و بعدشم انرژی مثبت بفرست و به خود پدرتم انر ...
اینشالله اجی اصلا پیش خودش گریه نمیکنم همش میگم بابا تو عمل کردی سخت تمرین عمل رو گذروندی بابایی تو مرد قویی هستی اینم میگذره شیمی میشی تمام خوب خوب میشی میگه اینشالله بابا 😭