2777
2789
عنوان

بابام میگه بچه هات ول کن بیا مگه میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 38 پست
دیگه میگه اونا مارو اذیت کردن توهم بیا بزار اوناهم اذیت بشن

خب درسته ولی بچه هات بیشتر اذیت میشن ک

من والا یه ۴ ساله دارم گاهی فکر طلاق میزنه به سرم میگم بچم گناه داره نمیتونم ولش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرت با برادرشوهرت ازدواج کرده و با هم مشکل دارن ؟ 

این وسط چرا زندگی تو از هم بپاشه 

چه غیر منطقی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

نه اصلا مادر شوهرم انقد سلیطه هست که حرمت نگه نمیداره

به مادرشوهرت کاری نداشته باش. با شوهرت حرف بزن. بگو این بحثا بچه‌ها رو اذیت میکنه ما الان علاوه بر زن و شوهر بودن پدر و مادر هم هستیم. به خاطر بچه‌ها باید کوتاه بیایم و بحث و ناراحتی رو تموم کنیم 

خواهرت با برادرشوهرت ازدواج کرده و با هم مشکل دارن ؟ این وسط چرا زندگی تو از هم بپاشه چه غیر منطقی

خب مادر شوهرم ابرو خانوادم برده می‌ره در خونه همسایه و فامیل میزنه میگه اینا ج ن د ه هستن البته به دروغ و چون میدونه منطقه کوچیکه همش جلو خونه بابام اینا سر و صدا میکنه 

خب مادر شوهرم ابرو خانوادم برده می‌ره در خونه همسایه و فامیل میزنه میگه اینا ج ن د ه هستن البته به د ...

بگو در رو باز نکنین اینقد خودش با خودش داد بزنه ببینه محلش نمیدن میزاره میره 

خب درسته ولی بچه هات بیشتر اذیت میشن کمن والا یه ۴ ساله دارم گاهی فکر طلاق میزنه به سرم میگم بچم گنا ...

منم همین میگم ولی بابام درک نمیکنه 

البته حق میدم بهش اعصابش خورده 

مادر شوهرم خیلی سلیطه ابرو براشون نذاشته 

ببین میدونم اعصبانی ولی واقعا منم دیگه کم آوردم دوست دارم برم دم خونه مادرشوهرم هرچی لیاقتش بارش کنم

وای نریا، به خاطر بچه‌هات سکوت کن. سعی کن با خوندن قرآن خودتو آروم کنی، انشاله زود حل بشه 

درسته، اما چرا این کارو میکنه؟ تا حالا ازش نپرسیدین چته چیشده. این همه ادم دارن هر روز طلاق میگیرن ق ...

بخدا باورت نمیشه هر هفته میرن شلوغ میکنن

مامانم میگه دوتا جوون باهم کنار نیومدن با ابرو بزار جدا بشن 

ولی اونا اصلا انگار فقط دعوا یاد دارن 

البته الکی این کار میکنن بابام یک چیزی بده تا ابجیم طلاق بدن