2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نماز قرآن یوگا 

هدف داشتن 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

نماز میخونم دعا میخونم قران میخونم مهم تر از همه خیلی دلم بگیره میرم حرم قشنگ اروم میشم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من کتاب می خونم سریال میبینم باشگاه می رم تفریح می رم برای خودم هدف کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کردم کلا انقدر برنامه برای خودم ریختم وقتم و پر کردم به چیزی فکر نمی کنم ارامشم و بگیره

کاربر قدیمی ام با شماره جدیدم اومدم 

نماز میخونم دعا میخونم قران میخونم مهم تر از همه خیلی دلم بگیره میرم حرم قشنگ اروم میشم

خوش به حالت مشهدی 

آخرین بار که مشهد رفتم یادمه داشتم‌ دنبال کسی میگشتم‌

یهو خودمو جلو ضریح دیدم 

اون لحظه حسم خیلی عالی بود 

همه چی از یادم رفته بود 

دوست داشتم فقط وایسم و دعا بخونم اونجا

التماس دعا

خوش به حالت مشهدی آخرین بار که مشهد رفتم یادمه داشتم‌ دنبال کسی میگشتم‌یهو خودمو جلو ضریح دیدم اون ل ...

محتاجیم به دعا نه عزیزم مشهد نیستم قمم پیش خواهر امام رضا 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من کتاب می خونم سریال میبینم باشگاه می رم تفریح می رم برای خودم هدف کوتاه مدت و بلند مدت تعیین کردم ...

آفرین سبک زندگی خوبیه 

منم قبلا سریال زیاد میدیدم کتاب میخوندم هدف داشتم‌ دعاهای شبونه 

نماز های شب

بعد ازدواجم انگار پرت شدم وسط یه دنیا دیگه