2777
2789
عنوان

رنگ طبیعی دندون

118 بازدید | 21 پست

رنگ طبیعی دندون چجوریه؟

من خیلی وسواس دارم رنگ دندونام نرماله ولی دوست دارم بیشتر سفید بشه 

روشی دارید که جواب بده و بیشتر دندون ها رو سفید کنه؟بی ضرر هم باشه؟

آنچه که مرا نکشد ،  قوی ترم میسازد🌻

کامپوزیت لمینت بلیچینگ 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کامپوزیت لمینت بلیچینگ

میگن ضرر داره و مینای دندون و خراب میکنه 

کامپوزیت هم تو سرمه انجام بدم🥲

نميدونم میگن ضرر داره دندون ها نابود میشن

عوارض نداره؟

خيلی جاها گفتن عوارض داره یه سریا میگن عوارض نداره نمیدونم جریان چیه🥲

باید از دکترم بپرسم اگر مراجعه کردم مجددا

میگن ضرر داره و مینای دندون و خراب میکنه کامپوزیت هم تو سرمه انجام بدم🥲نميدونم میگن ضرر داره دندون ...

نه عزیزم پیش متخصص ترمیم خوب انجام بدی و اصولی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد من انجام دادم ولی اصلا بخاطر ارزونی هر جایی نرو 

لطفا برای اینکه رابطم با عشقم درست شه و ازدواج کنیم دعا کنید.                                                                             کاش یه روز تاپیک بزنم و بگم بالاخره شد. :)

خيلی جاها گفتن عوارض داره یه سریا میگن عوارض نداره نمیدونم جریان چیه🥲باید از دکترم بپرسم اگر مراجعه ...

همه دکترا نمیگن راستشو

من میترسم اینکارا و کارای زیبایی انجام بدم دکتره گند بزنه اعصابم خورد شه حالا دندون دردش هم بدتره نمیشه تحمل کرد 

نه اوکیه چند درجه سفید میشه ولی خب موندگار دائمی نیس دیگه چند ماهه کلا و مصرف قهوه و چایی و سیگار اث ...

آره قهوه و چای  لعنتی خیلی بده 

من اینقدر وسواس اینو دارم بعد هر چایی و قهوه مسواک میزنم 

جدیدا کمترش کردم خیلی مواظبت میخواد دندون 

غذاهایی که رنگ غذا توشون هست و.... 

خورشت ها کلا بیشتر چیزا رنگ دندون و تغییر میده

خمیر دندون مارویس خیلی خوبه ولی می ترسم فیکش رو بندازن بهم

هزینه هاش میدونی تقریبی چطوریه؟

بلیچینگ ارزون تر از کامپوزیت هست حدود 10 میشه حتی تو خونه هک میتونی انجام بدی عزیزم دکتر بهت دمیده مواد رو تو خونه بزنی یا حتی تو دندونپزشکی هم میتونی

همه دکترا نمیگن راستشومن میترسم اینکارا و کارای زیبایی انجام بدم دکتره گند بزنه اعصابم خورد شه حالا ...

آره عزیزم درکت میکنم نه این دکترم با انصافه میگه واقعیت رو 

نه عزیزم پیش متخصص ترمیم خوب انجام بدی و اصولی انجام بشه مشکلی پیش نمیاد من انجام دادم ولی اصلا بخاط ...

آره عزیزم حق با توعه باید جاهای مطمئن و درست رفت