2777
2789

سلام

من واقعا دیگه کم اوردم دارم از غصه میترکم😭😭😭خیلی شرایطم سخته هیچکسو ندارم چکار کنم کاشکی رفته بودم سرکار دلم خوش کردم به وام ازدواج اونم میگن بودجه نداریم نمیدیم😔

۹ سالم بود پدرمادرم جدا شدن خانواده بابام بشدت سلطه گر بودن و هستن بابام بدون اجازشون هیچکاری نمیکنه از اول ک شوهرم اومد خواستگاری مامانبزرگم کشید منو تو اشپزخونه گفت از بابات توقع جهیزیه نداشته باشی هیچی نداره بده بهت هرچی وامت شد همونو خرید میکنی هیچی نگفتم فقط خداروشکر کردم از دستشون راحت میشم😭ولی تمومی نداره الان ۷ ماهه عقدم پول شارژهم بهم نمیده بیشتر وقتها خونه ی مادرشوهرمم بقیه وقتها خونه مامانم(مامانمم ازدواج کرده و شوهرش خیلی بداخلاقه اینجاهم راحت نیستم) شوهرم تمام جهیزیه خودشو خریده بعد من هیچی نگرفتم بابام عین خیالش نیست حتی زنگ نمیزنه بهم بگه چیزی لازم نداری حتی نمیگه کی میخوای عروسی بگیری😭دارم دیوونه میشم دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو بانک سپه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!