2777
2789
عنوان

شوهرم داره خُرناس میکشه

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 62 پست

بچه ها زیادی ساکت شده 

نفس میکشه یا نه 

ترسیدم 😩

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واای شمااا سلام عزیزم خیلی وقته ندیدمتون😍 خوبید؟

پسر گلتون چطوره؟

شکرت خدای من♥️خیلی دوست دارم خدا♥️ازت بابت تک تک نعمت‌هایی که بهمون عطا کردی ممنونم،الهی قربونت برم♥️ خدایا همه رو به آرزوشون و آنچه که خیر و مصلحت شونه برسون🤍ما زنده ایم،مثلِ امید.....قابل توجه کارآگاهان محترم سایت:کاربر جدید نیستم،چند سال خواننده خاموش بودم😁چند بارم تعلیق شدم👀از نظر من😌:زنِ ایرونی تکهههه خوشگلوووو بااا نمکههه😉🥰 ولی جدی اگه تو دنیا بجز زن یه موجودیو پیدا کردی که در عین ظرافت و خوشگل موشگلی 🤌🎀🤭 بینهاااایییت قوی هم باشه🥲🤍منو در جریان بزار🙏 همینکه عقاید خیلی از هم نسلامو ندارم راضیم از خودم😇🎀عاشق این خاکم💚🤍❤️و بنظرم مهمترین داراییِ یه آدم داشتنِ خاک و ریشه ست🤍و در آخر باید بگم که درخواست دوستی قبول نمیکنم،ممنونم که احترام میزارید 🙏✨

خب برو به اتاق دیگه یا تو سالن بخواب

نه پسرم میترسه 

بینمون خوابیده اینم چند بار پرید از صدا

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه چیزی مد شده جدیدا میچسبونند به بینی حالت مگنتی داره میچسبه از اونا بگیر شاید کار ساز بود

دهنش باااازه همچین 

از کجاش میاد این صداها 😫

وحشتناکه 

چسب دهان هست برا عدم تنفس دهانی موقع خواب تا شکل دندونا خراب نشه و خواب بهتر شه 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

دست خودشون نیست که شوهرم به سمت چپ که می خوابه درست میشه منم گاهی یه لگد کوچیک بهش می زنم😆

شوهر منم این طوری نبود این یکی دوسال اخیر این طوری شده اما هرشب همینه به طوریکه دلم نمی خواد دیگه پیشش بخوابم 

باید ببرمش دکتر