دو سال قرص خوردم تهش فقط استرس شدیدتر گرفتم ۳۰ کیلو وزن اضافه کردم تمام بدنم شده رد جوش کلی روانشناس رفتم تهش هیچی به هیچی یکی از یکی بدتر یکی از یکی حال بهم زن تر واسه یه ساعت ۶۰۰ تومن میگیرن نه روان درستی دارن نه سوادی نه درکت میکن نهایتا هم چارتا حرف اینستاگرامی میزنن میگن برو بیرون حالم بهم میخوره دیگه
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
سلام مشکلت چیه؟درکت میکنم واقعا درد فقط صاحب درد میسوزونه
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
من رفتم روانشناس انقدر چرت گفت حالم بهم خورد پاشدم گفتم نخواستم باهاتون صحبت کنم ولی مشاور مدرسم وقتی فهمید حالم چطوره خیلی درکم کرد و حرفه ای عمل کرد:)
اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد. اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!