2777
2789
عنوان

دهنم پره آفته و میسوزه

108 بازدید | 18 پست

آفتین ژل زدم بدتر شد... همه ی دهنم پره و یک هفتست دارم تحمل میکنه

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلول پرسیکا عالیهههه من اونو استفاده‌ کردم خوب شدم

جند روزه...؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

استرس داری؟ از داروخونه بپرس عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

جند روزه...؟

برای من ۵.۶ روز بود خوب نمیشد روی زبونم زده بود استفاده کردم اوکی شد

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

من افتین ژل میزنم خوب میشه

اب نمک غرغره کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
ویروس جدیده فکر‌کنم برو دکتر

ویروس جدید نیست که... انقد کوبیدن دهنم از زخمای دهنم آفت شده

رب انار تاحالا گذاشتی روش؟

نه... تاثیر داره؟ 

استرس داری؟ از داروخونه بپرس عزیزم

از زخمای تو دهنمه

از زخمای تو دهنمه

فقط خدا بدادت برسه💔

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘