2777
2789

طرف میاد میگه مثلاً دخترت قصد ازدواج داره یا ندارع مامانمم برگشت گفت اینو هرکس ببره پس میارن 

بعد طرفم دوساعت میگه ن و فلان و اشکال ندارع حالا مامانممم ی کلمه اصلا نمیگه خب کیه چ جورین شغلش چیه هیچی 

فقط رد می‌کنه آخه چرا؟؟؟

میگم چرا اینجوری میگی میگه چون می‌دونم کی و میگن راضی نیستم😑 خب حداقل بپرس شاید اون و نگفتن چی میشه آخه بنظرتون حرفم منطقی نیست؟ این کسی ک آمد حرف خواستگاری زد داداشش مجرد داره مامانش ام خیلی با من ی مدت گرم گرفته بود حالا پسره ام ی بار آمد اونجا نمی‌دونم منو بهش نشون دادن یا ن ولی خبری نشد والا اختلاف سنیش ام خیلیییی زیاده با من 

حالا بنظرتون با این شرایط مثلاً ممکن نیست کس دیگه ای و گفته باشه حتما منظورش داداشش بوده ؟ 

(:A__•~•__M:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رد میکنید بکنید 

ولی واقعا ب ایندت فکر نمیکنه 

یا ب شخصیتت؟ 

که هر کس ببرع پس میارع؟ مگه کالایی؟

اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂