2777
2789
عنوان

لعنت به آموزش پرورش تهران

128 بازدید | 13 پست

من تازه عروس بهم انتقالی ندادن برم شهر محل زندگی همسرم

حالا خونه رو بچین عروس بگیر با کلی آرزو تو تهران بمون اون ی شهر دیگ:) پووووف لعنت بهشون 

بعد یکی ک مجرده هم سابقه منه بیماری خاصی نداره انتقالی گرفته:) همیشه پارتی بازه خدا لعنتشون کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتقال از تهران به شهرهای دیگه که راحت تره

پیگیر باش حتی برو وزارتخونه وامسال حداقل انتقالی موقت بگیر

باید خیلی خیلی سمج باشی

من سال های اول بلد نبودم وتازه عروس بودم واز همسرم جدا زندگی می کردم تا این که گفتم اصلا سرکار نمی یام ومرخصی بدون حقوق گرفتم بعدا فهمیدم استان خودمون نیرو نیاز داره والکی میگه تهران نیرو نمیخواد

انتقال از تهران به شهرهای دیگه که راحت ترهپیگیر باش حتی برو وزارتخونه وامسال حداقل انتقالی موقت بگیر ...

خب منم میخواستم موقت بگیرم نمیدن آشغالا

تازه از تهران میخوام برم

همسرمم فرهنیگه

خب منم میخواستم موقت بگیرم نمیدن آشغالاتازه از تهران میخوام برمهمسرمم فرهنیگه

می دونی که برای موقت حقوقت رو منطقه ی محل خدمتت میده واین جور مواقع منطقه خیلی سخت موافقت می کنه

من همه ی اینا رو گذروندم و واقعا باید سمج باشی وباور کنن شرایطتت سخته وحتی موافقت نکنن کار رو کنار میزاری