2777
2789
3 تا زیست باید اضافه بخونی که الان همه جا فیلم آموزشی هست

بنظرت می ارزه واقعا کنکور تجربی بدم خسته شدم واقعا دیپلمم ریاضی بود رفتم مهندسی خوندم دیدم علاقه نداشتم رفتم زبان ادبیات انگلیسی خوندم دارم فکر میکنم ۴۰۵ کنکور بدم دوباره ولی دوباره زبان منتهی غیرانگلیسی و فرهنگیان دیگه بریدم حقیقتا تجربی خیلی دور از انتظارمه میترسم مدام راهمو تغییر میدم ... ببخشید خیلی گفتم میخواستم خودمو خالی کنم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرت می ارزه واقعا کنکور تجربی بدم خسته شدم واقعا دیپلمم ریاضی بود رفتم مهندسی خوندم دیدم علاقه ندا ...

دانشگاهمم پیام نور بشدت دانشگاه درپیت و بدردنخور 😢😢😢😢 خدا لعنتم کنه کاش همون ۴۰۱ عین آدم درس میخوندم ولی کرونا اومد و افسردگی نذاشت به هیچی برسم ... کاش عین همون ۱۵ سالگیم میرفتم سراغ مامایی اون موقع عاشق این بودم برم مامایی نرفتم گفتم ولش کن رفتم ریاضی 

بنظرت می ارزه واقعا کنکور تجربی بدم خسته شدم واقعا دیپلمم ریاضی بود رفتم مهندسی خوندم دیدم علاقه ندا ...

آره می ارزه. اگه واقعا تلاش کنی خیلی هم می ارزه. هم شان اجتماعی داری هم بازار کار خوب، هم درآمد خوب. 

من خودم ماما هستم. خیلی از اینترن هارو میبینم سنشون 30 این حدوداس میگن ما حتی فوق لیسانس مهندسی گرفتیم باز اومدیم کنکور تجربی دادیم مثلا پزشکی قبول شدیم. 

آره می ارزه. اگه واقعا تلاش کنی خیلی هم می ارزه. هم شان اجتماعی داری هم بازار کار خوب، هم درآمد خوب. ...

عزیزم از بازارکار این رشته هایی که گفتی مطمئنی دیگه ؟ آجی نرم بخونم یهو دوباره چهارسال بعد بیام تایپک بزنم بگم بدبخت دوعالم شدم