2777
2789
عنوان

با پانصدهزارتومن فردا چ نذری بدم برای آقا امام هشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 51 پست
کیک و آبمیوه یا از قنادیا از این کیک یزدی طورا بگیر ارزون تره تعداد بیشتری میشه شکلاتم میشه میتونیم ...

عزیز شکلات تو شهادتی زشت نیست؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی توی مکان که اکثر مردم هستند آب پخش کنی خیلی ثواب داره نون پنیر سبزی میتونی پخش کنی نمک پخش کن ...

عزیز اب گرونه 

میگن شیرینی و شکلات

نمیدونم زشت نیست تو شهادتی

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

واقعا ؟چطوریچندتا

هرچند تا ک در توانته

بخر و بین مردم پخش کن 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

میتونی بستنی بگیری توی هوای گرم خوبه استقبال هم میشه

بستنی گرونه میگن شیرینی شکلات بخر ک زیاد بشه 

زشت نیست شب شهادتی؟

شکر وپودر ولیوان بخر شربت پخش کن به خیلیا هم میرسه اگه تعداد مهم نیست دیگه میتونی کیکی بیسکوئیتی چیز ...

عزیز ویفر شیرینی هست زشت نیست تو شهادتی

تو رو خدا به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و دندونام و لثه هامو از دست ندم و پول جراحیمو خدا برام برسونه 😭 

تو رو خدا دعا کنید انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و بریم سرکار و خیلی زود رسمی شیم و محتاج هیشکی نشیم انشالله 😭

تو رو خدا دعا کن انشالله پدرم و شوهر های خاله هام و شوهرهای دختر خاله و شوهر آینده من و خواهرم کتکمون نزنن و خسیس و بد دل و بد اخلاق نباشن برا من و عزیزانم و خیلی اهل کار کردن باشن و اصلا خونه نشینن همش کار کنن و انشالله شوهرامون زن دوم و دوست زن و صیغه ای و دوست دختر نگیرن و خیلی بهمون وفا دار باشن 😭

تو رو خدا دعا کنید انشالله پدرم همین فردا شغل ثابت گیرش بیاد و بره کار کنه و تایم کاریش بیست و چهار ساعته و هر روز هفته باشه و اصلا بیکار و خونه نشین نشه و پدرم هیچ وقت کتکمون نزنه و خسیس و بداخلاق و بد دل و بد دهن و بد ذات نباشع برا من و عزیزانم و هیچ وقت پدرم محدودمون نکنه و برامون تعیین تکلیف نکنه😭

تو رو خدا دعا کن انشالله خدا به من و عزیزانم سلامتی و آبرو و رزق فراوان و خوشبختی و موفقیت و عمر خیلی طولانی و خوش شانسی و امنیت و خوشحالی و آرامش بدع 🥹 .