2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه مردم ازارو بابا ابم مثل برق اعلام کنین لا اقل

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 39 پست
بزارید حتما ولی خب تا چند وقت دیگه همین ابم نیس

اره حتما مدیر ساختمون باید ی فکری بکنه ما 18 واحدیم تا تصمیم گرفته شه و عملی شه خیلی زمان بره و سخته

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این مرحله هم میرسیم همه اخر سر دلم به گاز خوشه ک امید زیادی ب اونم ندارم کاش اونو نگیرن ازمون

ببین ما کشورمون یه کشوریه ک از این نظر میشه به راحتی پیشرفت کرد اما مسئولین جدید یه مملکت رو به بازی گرفتن

فک کنم دیگ الان همه باید یه کاری بکنن برا اب اینجوری نمیشه یه منبعی چیزی هر ساختمون داشته باشه برا و ...

آره واقعا بیشتر کسانیکه بچه کوچیک دارن احتیاجشون بیشتره 

حالا به خورد و خوراکشون کاری ندارم😂 ولی پیج های اینستا شهر خودتون هم معمولا اطلاع رسانی میکنند منبع ...

والا تهران ک اطلاع رسانی نشده هنوز 

ببین ما کشورمون یه کشوریه ک از این نظر میشه به راحتی پیشرفت کرد اما مسئولین جدید یه مملکت رو به بازی ...

بابا بد بختا دست خودشونم نیستا عمدی نی مغزشون ب این کارا نمیرسه بحث اینه که در جایگاهی نیستن بتونن فکر کنن ادم با سواد که نشسته جایی که باید یه مشت کسخلن اینا 

بابا بد بختا دست خودشونم نیستا عمدی نی مغزشون ب این کارا نمیرسه بحث اینه که در جایگاهی نیستن بتونن ف ...

😂اینا سیاست و کشور داری بلد نیستن اوسکلا اخه جراح قلب و چه به ریاست جمهوری

😂اینا سیاست و کشور داری بلد نیستن اوسکلا اخه جراح قلب و چه به ریاست جمهوری

یکیش جراح قلبه و ریاست جمهوره بقیه اشونم همینن از اون بالا بگیر تا پایین همه اشتباه جایین ک نباید