2777
2789

پا شدم برم دسشویی اب قطعه🤣 نشد برم 

دیگ نمیتونم تحمل کنم 

بابا بگین اب برداریم خب 

خدا لعنتشون کنه چقدر مردمو عذاب میدن حتما دیگ تا صب قطعه 

معمولا اب چند ساعت میره؟

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همیشه تو خونه اب داشته باش 

سمت ما وقتی میره ۷.۸ ساعت 

چند روز قطع نشده البته 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

2ساعت

تو گروه ساختمون دیدم ساعت 12 یه نفر دیگ گفته بود کولرارو خاموش کنیم که نسوزه بدون اب یعنی 12 رفته پس خدا کنه تا 2 بیاد 

آب رو به مدت دو روز برای محل ما قطع کردن ماه پیش

بعد فرض کن هر وقتم برق میره آبم قطع میشه چون پمپ داریم

ینی اول برق بود الان آبم هست

بعدا گازم میاد

بعد به یه جایی میرسیم که دیگه اینا قطع نمیشن

فقط روزی چند ساعت وصل میشن 

اب بذار تو دسشویی ما الان ک برق میره ابم قطع میشه همیشه اب داریم تو دسشویی

میزارم طبق ساعت بندی قطع برق ک ابم میره الان دیگ نصف شب بود اب برنداشتم همت نکردم فک کردم صب برمیدارم 

تازه نمیدونستیم قطعه کولر زده بودیم کاش نسوخته باشه برا کسی

بزن ساعت قطعی برق برای مثال تهران ایمنا تا بیاره

ساعت قطعی برق اره 

قطعی ابو که نمیگن 

برق داریم اب نداریم

الان چرا ابو قطع کردن

کی مصرف میکنه نصف شبی

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!