2777
2789
عنوان

وای وسط چت با پسره بودم ک

| مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 42 پست

خوابش برده

برای من زیاد پیش اومده😂

بهشم بگو آخرین بازدیدشو‌ مخفی نکنه دیگه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واییی چقد فحش دادمممم

همین چند شب پیش تو چت با دوست پسرم بودم اینطوری شد

آنلاین نبود ولی پیام میدادم آن میشد سین می‌خورد دوباره یه دقیقه بعد آف میشد

یا وقتی ب گوشیش یا تلگرام زنگ میزدم آن میشد دوباره اف میشد

خواب بود اون بیچاره خودمم میدونستم ولی باز پیگیر شدم نمیدونم چرا😐😂

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

همین چند شب پیش تو چت با دوست پسرم بودم اینطوری شدآنلاین نبود ولی پیام میدادم آن میشد سین می‌خورد دو ...

عهههه😂😂😂

این شبکار بود امشب میگم شاید مریض اومده قفل کرده رفته برسه بهش

همه گفتن نَ ولی من کردم😎✌🏻