2777
2789

دعوامون شد بهاطر شارژر میگه شارژر من تو خراب کردی

میخاست بزندم هلش دادم شروع کرد فحش دادن

ازش کینه دارم من موقعی ک کلاس دوم بودم بهش گفتم که فلانی منو اذیت کردع برگشت گفت تو دروغگویی واکنش دومش این بود بابات فعلا زندانه اگ بی ابرو مون کردی بگو بیاد سرتو قطع کنه

تهشم رفتم کلی پیام داده دو روزه بهم

میدونه جام خوبه پیش دوستامم چون از این رفتنا زیاد داشتم متتها اینبار خیلی پیگیر شده

میگه تو نجسی چون خودش با بابام دوست بودن بعدش تو عقدش ۵ ماهه حامله بوده منو

به من چه زنیکه خودت حامله شدی

منم بهش پیام دادم گفتم دیگه هیچوقت نمیام داره سکته میکنه

هیچوقت منو دوست نداشت منم گذاشتم رفنم تازه یادش افتاده بچ ه داره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

چند سالته عزیزم؟

شونزده

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شونزده

میخوای چیکار کنی؟مثلا سال دیگه این موقع به نظرت چه تغییراتی اتفاق افتاده توی زندگیت؟ بودن مامانت به نفعت خواهد بود طی یکسال آینده یا به ضررت ؟ 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
خانواده دوستت نمیگن چرا اومدی خونه شون؟

تنهاس ماددش مرده پدرش خارج از کشور کار میکنه 

داداشش ۲ روزه رفته خونه دوستش مجردی میخابه 

خودشع و من

میخوای چیکار کنی؟مثلا سال دیگه این موقع به نظرت چه تغییراتی اتفاق افتاده توی زندگیت؟ بودن مامانت به ...

خودمو کشتم راحت شدم

اینطوری که نمیشه عزیزم 

بهش بگو بریم پیش روانشناس 

روانشناس حرفاتون رو می‌شنوه و باهاش صحبت میکنه 

ان شاءلله درست میشه 

همیشه یادت باشه حتی بدترین خانواده هم، از همه برات دلسوز ترن، شاید بلد نیست ،شایپد نمیدونه چه آسیبی داره بهت می‌زنه، شاید علت این رفتارش گذشته و کودکی سخت خودش باشه

امن ترین جا برات پیش خونواده ته . برگرد برو خونه تون . مادرت دشمنت که نیست . حالا دعواتم کرده عیب ن ...

اره از دشمن بدتره 

دوستم داداشش ۲ روزه رفته خونه دوستش مجردی میخوابه دوستش تنها زندگی میکنه

خود دوستم هیچی نگفته بهم والا

مادر دوستم فوت شده  پدرش هم خارج از کشور کار میکنه

اینطوری که نمیشه عزیزم بهش بگو بریم پیش روانشناس روانشناس حرفاتون رو می‌شنوه و باهاش صحبت میکنه ان ش ...

از دستش عصبیم 

از دستش عصبیم

می‌دونم 

حق داری 

ولی بدون امن ترین جا برات کنار مادرته

برو خونه ولی بگو باید بریم پیش روانشناس

بگو اصلا من ایراد دارم بریم ببینیم روانشناس چی میگه 

می‌دونم حق داری ولی بدون امن ترین جا برات کنار مادرتهبرو خونه ولی بگو باید بریم پیش روانشناسبگو اصلا ...

اون قبول نمیکنه خودشم مشکل داره میگه من یه مفنگی معتادم ک میخام وجه شوهرشو خراب کنم حاضر نیست حتی انلاین با رواتشناس حرف بزنم