2777
2789

از صبح بود دیدم وقتی سرکاره برنامه ایتا چند بار آنلاین شده در صورتی که تو ایتا هیچی نداره که واجب به آنلاین بودن باشه

ظهر بهش پیام دادم که اینجا چیکار میکنی تو ایتا از صبح گفت نمیدونم شاید نت رو روشن میکنم میزنه آنلاین منم باور کردم

تا الان که خوابید رفتم سراغ گوشیش داخل برنامه ایتا دیدم چیزی نیست، زد به سرم به تو مسدودی ها یا همون بلاک 

دیدم یه اسم خانوم با پروفایل خانم هست زدم روش گفتم حتما مال زوده یهو زدم رو پیام ها و گفتگو دیدم که عه به خواست خدا پیام اینجا هست، شوهرم براش نوشته بود سلام خانم میتونم وقتتون رو بگیرم و جواب بدین و فلان، دقیقا پیام هاش همون ساعت هایی بود که امروز آنلاین شده بود. فک کنم از اسنپ پیدا میکنه اینارو شماره هاشونو

یکی دوبار دیگه دیدم ازش در حد چت کردن و همینجوری مثلا تو تلگرام و شاد که تلگرام و شادش رو حذف کردم و دیگه نداره 

دفه قبل کلی گفت دیگه تکرار نمیکنم و فلان گفتم باشه ولی دفه بعد اگه تکرار بشه میدونم چیکارت کنم گفت باشه

الان به نظرتون چیکار کنم باهاش؟

فعلا رفتم رو اکانت برنامه ی ایتاش که ببینم باز صبح بهش پیام میده یا نه 

میزنه به سرم برم شکایت کنم ازش نمیدونم 

باردارم هستم استرسی شدم الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای ازدست این مردای زبون نفهم.

حالتو درک میکنم واقعا سخته سعی کن فعلا تابارداری خودتو استرس نده ب بچه ضرر داره اگه میتونی شات بگیر فعلا ب روش نیار نگه دار تا بموقش تکلیفتو روشن کنی ن اینکه ی خدای نکرده طلاق بگیریا نه منطقی باهاش حرف بزن ببرش مشاور

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اسکرین گرفتم رفتم رو اکانتش ولی خب تحمل نمیارم

درکت میکنم اگه میتونی بایه بزرگتر حرف بزن یاتنهایی برو مشاور حداقل سبک بشی من تودوران بارداری فقط و فقط برای حرف میرفتم مشاور ک ازاسترس اتفاقی واسه جنین نیفته خیلی دوران سختی 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
آخه من نمیخوام که سبک بشم یا حرف بزنم با کسیمیخوام اینو ادب کنم

بزار واسه بعد زایمانت الان هراقدامی کنی ضررش ب اون طفل معصوم میرسه گناه داره استرس براش سم

آخه طاقت نمیارم تا اون موقهدیگع تا اون موقه این فک میکنه از سرم افتاده

پس خیلی حواست ب بچت باشه دوره ی حساسی رو جنین اثرمیزاره