2777
2789

ما چندسال پیش یه جا رفتیم پیرمرد دم در دستشویی نشسته بود هرکی میرفت داخل ازش ۱۰۰۰ تومن میگرفت😂😂😂

نمیدونم اینا هنوز هستن یا نه...یه حس مالکیت خاصی رو دستشویی داشتن😂

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره هستن داخل ترمینالها 

زمان زیادی گذشت....فهمیدم همیشه اونیکه میخوای نمیشه....!فهمیدم هرکسی که باهاته الزاما"دوستت"نیست....!فهمیدم کسیکه تونگاه اول ازش بدت میادیه روزی میشه صمیمی ترین دوستت وبالعکس.....!فهمیدم که بی تفاوتی بزرگترین انتقامه....!تنفریه نوع عشقه....!دلخوری وناراحتی ازمیزان اهمیته....!غروربزرگترین دشمنه....!و"خدا"بهترین دوسته 🌷🌹🌸
اره هستن شغله دیگه اکثرا ام پیر مردن

قصد توهین نداشتم ولی ی جوری با آدم برخورد میکردن انگار دستشویی رفتن گناهه😂

کاربر ۱۴۰۱ ام تعلیق شدم😑😂من عاشق گربه هام🥺🤍 با عقده ای ها و بیشعورا هیچ بحث یا صحبتی ندارم!😊

هستن ولی دیگه پول زوری نمیگیرن توی مسیر یکجایی رفتیم کارتخوان گذاشته بود خودش اونجا نبود ولی ازبس سرویس بهداشتی تمیز نگه بود  که ادم بابت زحمتی که کشیده دوسداشت پول بده