2777
2789
عنوان

امشب بدجور دلم گرفتهههه

35 بازدید | 5 پست

دلم میخواس الان حرم امام رضا بودم تنها یه گوشه می‌نشستم و ی دل سیرررر گریه میکردم 

خیلی دلم میخواد معلمی قبول شم خیلیییییی

ولی امشب سپردم ب خدا و امام رضا

من نذرامو کردم دعاهام کردم گریه هامو کردم

ولی 

سپردم بخدا

اگر شد ک شکررررر سجده شکر ب جا میارم

اگر هم نشد(با اینکه دلم میشکنه)ولی گله نمیکنم سرمو میارم پایین و میگم خدا شکرت

خدا امشب از ته ته ته دلم سپردم ب خودت🥲🥲🥲فقط خودت میدونی تو دلم چ غوغایی برپاس

انشالله تاپیک بزنی بیای بگی قبول شدم ❤️🩷 و برای دل تنگیت هم میتونی تو اینترنت حرم آنلاین جستجو کنی

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاءالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه🥹🥹ممنونم حتما

انشالله بهترین ها نصیبت بشه قشنگم ❤️❤️

این کد معرف بلو بانک منه دوست داشتی بزن P3UCFIتو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

قربونت برم❤️❤️ همچنین واسه خودت🌹

مچکرم عزیز دلم 😘😘❤️