2777
2789

توی اقدام بارداری چون مشخص نیست که کدوم ماه احتمال تشکیل لقاح و بارداریه و مطمئن نیستین که باردار هستین یا نیستین اگه سردرد بشین چه قرصی میخورین؟ بجز سردرد اگه دردهای دیگه ای داشته باشین برای مصرف قرص چکار میکنین؟ مثلاً من برای سردرد قرص های دوز پایین برام جواب نمیده و از طرفی در ماه چند بار پیش میاد سردرد میشم و برای مصرف قرص استرس دارم. بجز مصرف قرص و دارو یکسری موادغذایی که توی دوران بارداری باید رعایت کرد مثل زعفرون و چیزای دیگه رو چطوری استفاده میکنین؟ توی اقدام کمتر میخورین یا اصلا نمیخورین؟ 

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابدا هیچی نمیخوردم

یعنی موقع سردرد درد تحمل میکردی قرص نمیخوردی؟ سردردهای من معمولا شدیده

رعایت نمیکنمدوشبه پا درد دارم من خرداد ۱۷ شدم تیر ۱۴ مرداد یهو شد ۷ ام الان نمیدونم سیکل و چند روزه ...

تازه شروع به اقدام کردی؟ من ماه اولی که اقدام کردم پریودم تا مدتی نامنظم شد 

یعنی موقع سردرد درد تحمل میکردی قرص نمیخوردی؟ سردردهای من معمولا شدیده

اره تحمل میکردم 

فقط اونم‌مجبور میشدم استامینوفن ساده 

اونم تو بارداری و اقدام نخوردم‌، تو شیردهی استا خوردم 

درد رو تحمل کن

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

اره چطوری حساب میکردینالان من همون ۲۸ روزه حساب کنم یا چون ماه پیش ۲۴ روزه شد ۲۴ حساب کنم

بنظرم برو دکتر تا پریودها منظم بشه اینجوری برای اقدام سخته من تا پری تموم میشد یکی دو روز بعد یک روز درمیون اقدام میکردیم الان سه ماهه اقدامم.برای نامنظمی پری کپسول گل مغربی روزی یکدونه می‌خوردم پری هام منظم شد

بنظرم برو دکتر تا پریودها منظم بشه اینجوری برای اقدام سخته من تا پری تموم میشد یکی دو روز بعد یک روز ...

من ماه پیش رابطه درستی نداشتم یعنی درد داشتم از همون شب دردام شروع شد تا ۱۴ روز بعدش ک پریود شدم

میگم شاید بخاطر اون جلو انداخته بودم 

این ماه هم اگه اونجوری نامنظم بشه مشخص میشه

💕🌸☘️🌹

بنظرم برو دکتر تا پریودها منظم بشه اینجوری برای اقدام سخته من تا پری تموم میشد یکی دو روز بعد یک روز ...

دکتر ها هم نمیدونم هستن یانه 

اگه مشهد هستین دکتر خوب میدونین بگید برم بدتر نشه دوشبه پا درد شدید دارم 

💕🌸☘️🌹

دکتر ها هم نمیدونم هستن یانه اگه مشهد هستین دکتر خوب میدونین بگید برم بدتر نشه دوشبه پا درد شدید دار ...

نه عزیزم مشهد نیستم ولی منم یادمه که ماه اول اقدام دردهای عجیبی داشتم زیر دلم خیلی وحشتناک درد میکرد سونو هم رفتم ولی مشکلی نداشتم خودم احتمال دادم شاید چون ماه اول هست بدنم هنوز عادت نداشته اونجوری درد داشتم 😁

نه عزیزم مشهد نیستم ولی منم یادمه که ماه اول اقدام دردهای عجیبی داشتم زیر دلم خیلی وحشتناک درد میکرد ...

من نمیفهمم از چی میتونه باشه وقتی باردار نشدم 

انشالله هرچی خدا خواست دیگه نمیدونم

💕🌸☘️🌹

اسی چند ماهه اقدامی

من یک ماه شد و هنوز مامان نشدم 🥺

خیلی میترسم مشکلی خودم یا همسرم داشته باشیم دکترم نرفتم

تو زندگیتون تک بعدی نباشید؛ درس بخونید ولی کنارش یه مهارتم یاد بگیرید.کار کنید ولی کنارش حتما سفر هم برید.پس انداز کنید ولی کنارش به استایلتون برسید.رابطه عاشقانه داشته باشید ولی خودتونو وقف نکنید.خانواده‌تون رو دوست داشته باشید ولی از علایقِ خودتون بخاطر احترام به خانواده نگذرید.   یهو به خودتون میایید می‌بینید هیچی ازتون نمونده جزهمون  بُعد از زندگیتون که خودتونو واسش وقف کردین