2777
2789

شوهرم نه ماشینشو میده سوار شم نه می‌زاره خودم ماشین بخرم . من شاغل هستم . وقتی مجرد بودم گواهینامه گرفتم رانندگی میکردم اما الان این عوضی ماشین بهم نمیده .میگ اگه ماشین خریدی باید بری خونه بابات😔چ کنم توروخدا بگید 

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رگ خواب شوهرتو بهتراز هرکسی میدونی با جر و دعوا و قهر هیچی درست نمیشه من یه روانشناس داشتم همیشه بهم میگف تا جایی که میتونی به شوهرت محبت کن مردا با محبت دیدن زود راضی میشن به نظرم هردقه بهش نگو ماشین میخوام تو بهش محبت کن تا جایی که بدونه خیلی دوسش داری بعد یه وقتایی که میدونی حرفت میتونه تاثیرش و بزاره مثلا بگو بدون ماشین خیلی سخته رف و آمد یا بگو امروز تو خیابون خیلی اذیت شدم تا واحد یا تاکسی گیرم اومد فقط با محبت جواب میده

تو رگ خواب شوهرتو بهتراز هرکسی میدونی با جر و دعوا و قهر هیچی درست نمیشه من یه روانشناس داشتم همیشه ...

اینقدر ازش سرد شدم که نمیتونم ذره ای بهش محبت کنم تلاش کردم جواب نداد چون نمیتونم دیگ خسته شدم بخدا 

هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌

اگه میخوای اون چیزی و که دوس داری به دست بیاری پت بزار رو دلت و از سیاستت استفاده کن  نمیخواد از روز اول مدام قربون صدقش بری که بترسه یا تعجب کنه😀از درست کردن غذای مورد علاقش شروع کن یا وقتی میخواد بره بیرون یه دست لباس شیک براش بزار کنار بگو اینو بپوش خوشتیپ تر میشی یا یه روز بهش بگو چقد بو عطرت خوبه  تز اینا شروع کن