2777
2789

هر کجا هستی و تو هر شرایطی هستی بلند شو دست به سینه رو به حرمشون سلام کن و هر دعایی داری بخواه که شفیعتون باشن انشالله همه دوستان حاجت روا باشید 🙏🏻

هر تعداد صلوات میتونی بفرستی هم بنویس ....

نیت ۱۰۰۰ صلوات هدیه به ثامن الحجج 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى عَلِيِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الْإِمَامِ التَّقِيِّ النَّقِيِ‏

بارالها درود و رحمت فرست بر على بن موسى الرضا پسنديده پيشواى پارسا و منزه

وَ حُجَّتِكَ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى الصِّدِّيقِ الشَّهِيدِ و

حجت تو بر هر كه روى زمين است و هر كه زير خاك بسيار راستگو و شهيد

صَلاَةً كَثِيرَةً تَامَّةً زَاكِيَةً مُتَوَاصِلَةً مُتَوَاتِرَةً مُتَرَادِفَةً كَأَفْضَلِ مَا صَلَّيْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ أَوْلِيَائِكَ‏

درود و رحمتى فراوان و كامل و با بركت و متصل و پيوست و پياپى و دنبال هم همچون بهترين رحمتى كه بر يكى از اوليائت فرستادى.

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (:

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهارده تا صلوات فرستادم 🤲🤲💚 يا ضامن آهو همه مريضها رو شفا بده 🤲🤲🤲🤲😢😢😢💚💚💚🕊🕊🕊

انشالله 

الهم اشف کل مریض 🩵🙏🏻🙏🏻🙏🏻

قبول باشه گلم 

سخته ولی میتونی ... آسون مال قصه هاست (: