2777
2789
عنوان

قهرم

112 بازدید | 8 پست

اومده به من میگه تو نمازات قضا میشه 

چرا سبحان الله الحمدالله همش نمیگی 

من هیچ وقت نماز نخوندم ولی خب الان ۳ ماهه مدام دارم میخونم زیارت عاشورا میخونم حتی شده هفته یکبار 

الان مامانم. اینا رفتن مشهد من کارای خونه رو میکنم 

خسته میشم 

درسم باید بخونم 

خیلی توقعش رفته بالا 

خودش خیلی راحت با همکاراش صبحت می‌کنه پس منم بهش بگم هول

نام‌کاربریم جهت خنده

درود بر شما که سه ماهه نمازات رو میخونی...

حرف های دیگران برات مهم نباشه...

ما زمان کوتاهی در این دنیا هستیم و از لحظه مرگ فقط خودمون هستیم و خدا و فرشتگان و یک زندگی جاودانه ابدی

پس کاری با حرف مردم نداشته باش

فقط رابطه خودت و خدا رو تقویت کن

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

درود بر شما که سه ماهه نمازات رو میخونی...حرف های دیگران برات مهم نباشه...ما زمان کوتاهی در این دنیا ...

از شوهرم خسته شدم 

فک میکنه خودش کی هست دلم میخواد برم کتکش بزنم 

نام‌کاربریم جهت خنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای شوهرت هیچ کاری نکن... شروع کن برای خودت با خدا حرف زدن ذکر گفتن نماز خواندن اونوقت با اشتیاق می‌خونی حتی اگه خسته باشی عزیزم.  خدا خیلی مهربونه از خودش کمک بخواه.

خدایا شکرت.
از شوهرم خسته شدم فک میکنه خودش کی هست دلم میخواد برم کتکش بزنم

رفتارهای شوهرت هم امتحان های دنیاست...

مهم اینه که تو چه جوابی میدی...

که برات چی نوشته بشه...

صبور باش و اگر اذیت ات کرد به خدا واگذارش کن

در حالت عادی با محبت و احترام باهاش رفتار کن تا اونم با محبت و احترام باهات رفتار کنه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

سعی میکنم ولی خب چرا بهم توهین کرد

ممکنه از کار یا یه مطلب تو گوشی یا تبلت یا کامپیوتر عصبانی شده باشه اومده به تو گیر داده ...

در هر حالت تو ازدواج کینه به دل نگیر حتی اگر نمیتونی ببخشی به خدا واگذار کن و عادی به زندگی ادامه بده 

اینطوری میتونی با آرامش زندگی کنی