2777
2789

من ۱۵سالم بود اون ۲۵ من چون ورزش می کردم هیکل خوبی دارم ایشون ففط هوی داشت به من اوایل بعد دید من پا نمیدم درخواست دوستیش رد کردم به طرز وجیهی باهاش برخورد کردم چون متعقد بودم سنم کمه اگه باهاش دوست شم از علاقه من سو استفاده می کنه اونقدر بش پا ندادم که شد ۱۷سالم اینبار هوس نبود عاشقم شدع بود منکه از اول عاشقش بودم اما بد ماجرا این بود که همون دوسال پیش با یه خانومه نامزد کرده بود منکه فهمیدم یه حلقه انداختم گفتم بزار فک کنه منم نامزد دارم اشک توی چشاش هنوز قلبمو بدرد میارع میخواستم به من فکر نکنه الان ۱سال میگذره که ندیدمش اما هر لحظه بهش فکر میکنم بخاطر یه دختر دیگه قلب هردومونو شکوندم 

جای من بودید چکار میکردید؟

چرا اینقدر نوجوونی های بعضی هاتون سمه؟!😅

ببین اینی که گفتی رمانتیک نبودها، سم خالص بود فقط

اولا اولش وقتی بهت نظر داشت فقط ۱۵ سالت بود!!

بعدشم یک عاااالمه گذشت شد ۱۷ سالت!! یه جور گفتی انگار ده سال گذشته.

طرف نامزد کرده بود بازم بهت نظر داشت؟؟ اونم تو ۲۷ سالگی به یه دختر ۱۷ ساله؟

خدایا

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینقدر نوجوونی های بعضی هاتون سمه؟!😅ببین اینی که گفتی رمانتیک نبودها، سم خالص بود فقطاولا اولش ...

واست خنده داره من نشستم دارم گریه میکنم 😂

بخدا خیلی گناه دارم نخند کارما داره

بعد منکه نمیدونستم نامزد داره

من اصلا در مورد دونستن یا ندونستن شما چیزی نگفتم

شما یه عدد بچه بودی

سم بودن قضیه از طرف شما اینجا بود که تو ۱۵ سالگی عاشق یکی ده سال بزرگ تر از خودت شده بودی در حالی که سن این چیزا نیست. 

بقیه سم بودن قضیه از طرف اون مرد لاابالی بود که دنبال دختر نوجوون افتاده بود

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
واست خنده داره من نشستم دارم گریه میکنم 😂بخدا خیلی گناه دارم نخند کارما داره

خنده تلخ بود خواهرم، نه قهقهه از ته دل

در عجبم از بعضی کاراتون

حالا هم اگر اشتباه نکنم ۱۸ سالته 

هنوز خیلی سنت کمه. تمرکز کن رو ساختن اینده و رشد و توسعه فردی.

سعی کن تشخیص بدی عشق و علاقه و ارتباط سالم رو از ارتباط ناسالم (نه از جنبه مذهبی ها، من به مذهب اعتقادی ندارم. در مورد جنبه جامعه شناختی و روان شناختی قضیه صحبت می کنم)

از خودت بپرس ادمی که تو ۲۷ سالگی به دختر نوجوون نظر داره، اصلا ادم نرمالیه؟ حالا اصلا مجرد باشه

من اصلا در مورد دونستن یا ندونستن شما چیزی نگفتمشما یه عدد بچه بودیسم بودن قضیه از طرف شما اینجا بود ...

با حرفاتون موافقم ، همین قضیه سادع مسخره تا الان که ۱۸سالمه منو درگیر کرده منم که همش با یاد حرفای اون اشک میریزم منم که دارم زجر میکشم منم که خوابشو می بینم حتی دلم نمیاد نفرینش کنم 

خنده تلخ بود خواهرم، نه قهقهه از ته دلدر عجبم از بعضی کاراتونحالا هم اگر اشتباه نکنم ۱۸ سالته هنوز خ ...

درسمو می خونم تنها کاریه که باعث میشه این دنیا رو تحمل کنم 

نمیدونم گیجم اگه دوسم نداشت پس این همه تلاش برای بدست اوردنم چی بود

درسمو می خونم تنها کاریه که باعث میشه این دنیا رو تحمل کنم نمیدونم گیجم اگه دوسم نداشت پس این همه تل ...

راجع به تاپیک حجاب که ترکید

گاهی اینا که مانتو کوتاه دارن خودشون متوجه نمیشن تو خیابون راه میرن باسن و پشت شون بدجور جلب توجه می‌کنه...

البته متاسفانه تو برخی مغازه های مانتو فروشی بلیز و شومیز و کت رو به اسم مانتو و مانتو کتی می‌فروشند!!!!!!

در حالیکه اینا اصلا مانتو نیستن!

مانتو یعنی تا سر زانو

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

راجع به تاپیک حجاب که ترکیدگاهی اینا که مانتو کوتاه دارن خودشون متوجه نمیشن تو خیابون راه میرن باسن ...

من قدم بلند نیست مانتو بلند بهم نمیاد مادرم با چادر موافق نیست کت یا شومیز به قول شما با شلوار بگ میپوشم اما اگه دمپا بپوشم چون رونام بزرگه قشنگ میفهمم جلب توجه می کنه ولی چاره ای ندارم گاهی خسته میشم از شلوار بگ

من قدم بلند نیست مانتو بلند بهم نمیاد مادرم با چادر موافق نیست کت یا شومیز به قول شما با شلوار بگ می ...

منم قدم کوتاهه

مانتو متوسط تا سر زانو یا کمی پایین زانو می‌پوشم و با روسری ست میکنم...

مثلاً مانتو سنتی آبی تیره با روسری سرمه ای

یا مانتو صورتی جلو بسته که یقه و آستین کار شده با روسری صورتی

خیلی شیک میشه

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)