2777
2789
عنوان

بی دلیل پسرمو دعواش میکنم

344 بازدید | 34 پست

پسرم تو خونه بدو بدو میکنه دور من میچرخه منم دعوا میکنم میگم بسه توروخدا چجوری جلوی خودم بگیرم پسرم  ۵ سالشه 

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 

مشکل داری تو زندگیت؟؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداحفظش کنه خاستی دادبزنی یادمن بیفت ک توحسرت بچم ‌بارها سقط کردم

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خدا کمکت کنه درکت میکنم آدم اعصابش نمی‌کشه .  هرروز ببرش پارک بازی کنه خسته بشه انرژیش تخلیه بشه . اون طفلک هم خونه حوصلش سر میره . حالا دعوا هم بشنوه کلی تو روانش تاثیر منفی میذاره

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

من یروز صبج از خواب بیدار شدم و تصمیم گرفتم دیگع سر دخترم داد نزنم   اولش سخت بود ولی الان  تو ماه شاید یبار داد بزنم    نهایتا  محرومش میکنم   اینو از کسی میشنوی که روزی بیست بار جیغ و داد میکرد پس تو هم میتونی فقط باید بخوای

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
خدا کمکت کنه درکت میکنم آدم اعصابش نمی‌کشه . هرروز ببرش پارک بازی کنه خسته بشه انرژیش تخلیه بشه . ا ...

مهد میره فقط

سلامتی پسرم صلوات اَللهم صَلی اَلله مُحّمد وَآل مُحّمد 
نه خداروشکر زندگیم خوبه فقط خیلی عصبی شدم نمیدونم واقعا چمه

الحمدلله

پس چرا بی دلیل عصبی میشی

قبلا مشکل خاصی نداشتی 

کلا از بچگی تا الان؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

خداحفظش کنه خاستی دادبزنی یادمن بیفت ک توحسرت بچم ‌بارها سقط کردم

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم و زیبا عطا کنه 

جنین سقط شده رو بردی آزمایش برای علت یابی ؟ 

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

ببرش باشگاه و کلاس مثلا نقاشی یا هرچیزی که خودش دوست داره یاد بگیره

این طوری کمتر شیطونی می کنه

بعدشم به این فکر کن که خداراشکر بچه من الان سالمه که می تونه شیطونی کنه و شاد باشه

خیلی از بچه ها هستند که مادراشون ارزو دارند بدو بدو بچشون‌را ببینند

انشالله خدا بهت یه نی نی سالم و زیبا عطا کنه جنین سقط شده رو بردی آزمایش برای علت یابی ؟

عزیزم زیر دوماهه

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭