2777
2789
عنوان

پسری که همش سرکاره واسه رابطه خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 20 پست

گفتی کادر درمانه و وقت کلا نداره احتمالا پرستار هستش 

اگر خودت کادر درمان نیستی مناسب هم نیستین چون درک کردنشون سخته برای افراد دیگه که مشاغل متفاوتی داره 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گفتی کادر درمانه و وقت کلا نداره احتمالا پرستار هستش اگر خودت کادر درمان نیستی مناسب هم نیستین چون د ...

خودمم پرستارم ولی اون دوتا بیمارستان کار میکنه ومن یکی.اصلااا تایم نداره نمیدونم چه کنم.اخه منم انتظار دارم حداقل هفته ای دوبار بریم بیرون

خودمم پرستارم ولی اون دوتا بیمارستان کار میکنه ومن یکی.اصلااا تایم نداره نمیدونم چه کنم.اخه منم انتظ ...

خب دیگه 

خدا روشکر هردو کادردرمان هستین 

خواستت رو بهش بگو 

احتمالا قصد داره ماشین خوب بخره و خونه بخره 

واسه همینه دوشیفت می‌ره کار می‌کنه 

قطعا خودشم سختشه چون واسه آینده برنامه داره این کار رو می‌کنه 

بگو این همه فشار و تایم کاری زیاد علت خاصی داره ؟چون من دوست دارم بتونیم بیشتر باهم وقت بگذرونیم و آشنا شیم 

خب دیگه خدا روشکر هردو کادردرمان هستین خواستت رو بهش بگو احتمالا قصد داره ماشین خوب بخره و خونه بخره ...

اقا با توجه به خصوصیاتی ک تو تاپیک قبل نوشته بودم کلا به نظرت کیس خوبیه؟؟

ما دوهفته پیش دیت رفتیم،بعد دیگه اصلاااا برنامه نریخت تا دوشنبه هفته پیش ک خودم بهش گفتم ما باید بیشتر همو ببینیم و تا بشناسیم.بعد چهارشنبه قرار بود دیت دوم بریم ک خبری نشد ازش فقط گفته بود امشب میریم و سرکارشو کنسل کرده بود ولی قطعی به من نگفته بود و منم بهش برخوردو کنسل کردم.تا جمعه سر این موضو باهام تو قیافه بود .دیشبم بهش گفتم باید راجب یسری مساعل حضوری حرف بزنیم.چندبار تاکید کردم ولی هی گفت حالا بگو تا حضوری ادامشو بگیم.ینی بازم برنامه ریزی نمیکنه.الانم ک فهمیدم این ماه ۶۰ تا کشیک باید بره یعنی عملا بدتر از ماه قبلی...

اگه دوباره درباره این قضیه حضوری بیرون رفتن بگم فکر نمیکنه مثلا من خیلی مشتاقش شدم؟؟

اقا با توجه به خصوصیاتی ک تو تاپیک قبل نوشته بودم کلا به نظرت کیس خوبیه؟؟ما دوهفته پیش دیت رفتیم،بعد ...

ببین خوب یا بد بودنش رو نمیتونم من به طور قطعی بگم 

اما شمایل کلی رابطه خوبه 

اینکه کاریه،همکاره ، خونواده داره ، درآمد هم خوبه 

اما خب اخلاق و رفتارش رو خودت باید چک کنی ببینی مناسبت هست یانه 

دیگه چیزی بهش نگو اگر تماس گرفت بگو من دیگه صحبتی ندارم حقیقتش (نه با لحن قهر رو دعوا)هر وقت واسم زمان داشتی که حضوری منو ببینی و سر کارم نذاری خبرم کن 

کارت سری قبلت اصلا درست نبود حتی اگر فراموش هم کردی منو بگی فکر کردی زمانش رو با من فیکس کردی باید ازم عذر خواهی میکردی نه اینکه دست پیش بگیری پس نیفتی