2777
2789
عنوان

خوشگل عملی یا خوشگل طبیعی

55 بازدید | 7 پست

واقعا کدومش ؟ 

بعضی از عملیا خوشگلن اما چطور مردا عاشقشون میشن در حالی که میدونن چقد هزینه کرده تا قشنگ بنظر بیاد 

نظراتتونو بگید

حس می کنم معیار جامعه شده خوشگلی موازی با میزان عمل 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من همیشه ی دوست دارم خیلی خوشگله و جذابه موی مشکی بلند چشمای عسلی داره چشماشو وقتی خط چشم میکشه کشیده میکنه س ک سی میشه بعد لبای قلوه ایی داره خیلی خوشگله بدونه هیچ عملی بدنش هم لامصب خیلی خوبه من همیشه گفتم زیبایی طبیعی یچیز دیگست تا اینکه بگیم خب همه عمل کنن خوشگل میشن

وقتی به چشم به نفر قشنگ بیای طبیعی یا غیر طبیعیش مهم نیستولی انتخاب من خوشگل طبیعی

یکی عاشق من بود من اصلا عمل  ندارم ارایشم نمی کنم جالب واسم رقت با یه دختری ازدواج کرد که عمل داره و همچنین ارایشگره😂