2777
2789

به خدا قسم دروغ ندارم بگم 

من همین جوری الکی رفتم تو برنامه دوربین رو به خودم نبود یهویی دیدم یک متن اومد که نمیتونم ببینمت 

دوربین رو گرفتم طرف خودم گفتم اسمت چیه ؟ گفت نمیتونم بگویم 

گفتم کجایی الان روبه رومی ؟ گفت نه پایین تر

بهش گفتم دوست دارم ببینمت میشه ؟ گفت سوراخ رو نگاه کن ( من نشستم جلوی یک میز عسلی روبه رومه فکر کردم اونجا و میگه با ترس نگاه کردم ولی چیزی ندیدم )

من گفتم میرم نماز بخونم ( به مامانم گفتم ) نمازم تموم شد اومدم طرف موبایل دیدم  نوشته رقت انگیز 

باز بی محلی کردم گفتم بابا چرته  از دهنم در رفت گفتم حالم خیلی بده ( حالت تهوع دارم  و سرگجه ..)میدونید چیگفت ؟؟ پرسید چراااا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارواح موبایل دارن 🤔

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

این فقط یه رباته 

جدیش نگیر 

حدس میزنم ۱۵ سالت باشه اسی

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨