2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه این بانک مهر رو

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 22 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا کارمند بودن ولی کاسب کار و بازنشسته هم باشه مشکلی ندارم فقط رتبه اعتباریش باید پایین نباشه

حتما ضامن شما برای کس دیگه هم ضمانت کرده که پرداخت نشده،من چند بار از مهر ایران وام گرفتم بدون دردسر حتی آخری رو بانک هم نرفتم و ضامن هم نخواست شصت تومن گرفتم

حتما ضامن شما برای کس دیگه هم ضمانت کرده که پرداخت نشده،من چند بار از مهر ایران وام گرفتم بدون دردسر ...

رتبه اعتباری خودت چند هست بستگی به رتبه اعتباری خودتم داره

رتبه اعتباری خودت چند هست بستگی به رتبه اعتباری خودتم داره

نمی دونم دقت نکردم فقط درخواست وام که دادم منتظر بودم تایید بشه برم بانک، دیدم نوشته بزودی واریز میشه نه ضامن خواست نه حتی حضور توی بانک،دو روز بعد تو حسابم بود

پیش ما فقط کارگرن نه کاسب کار زیاد هست نه کارمند تا دلت بخواد کارگر و شغل کاربنایی

فکر نمیکنم کارگر رو ایراد بگیرن مهم اینه پول بیاد تو حسابشون حتی اگر اجاره خونه باشه .

ببین من تجربه وام از مهر ایران رو ندارم ولی از رسالت وام گرفتیم . هر مدرکی داری که استطاعت مالیت رو نشون بده رو اپلود کن.  سند  خونه ، ماشین ،زمین ، اگر از جایی اجاره میگیری صورت حساب ۳ ماهه اخیر رو اپلود کن .