2777
2789
عنوان

بینی گوشتی

56 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها من ۳ ماه از عملم میگذره بینیم گوشتی بود و ورم شدید دارم اینو اینجا میزارم بعد از ۷-۸ ماه که کامل گذشت اگه از بیرون میایین تاپیک بپرسید بگم ورمم به چه نتیجه ای رسید خوب شد یا نه می ارزه یا نه :) فعلا که شدیده ورمش اگر تجربه ای دارید بگید برا ورم هرچی که ورم بینی رو کم کنه امتحان کردم ولی فعلا که نتیجه ای ندیدم کورتون هم موندم بزنم یا نه اگر بینتون هست کسی که زده باشه بگه لطفا خوب شد یا نه

منم بهم میگن عمل کن خوشگل میشی بینیم گوشتیه نمیدانم چ کنم

اگر ایراد خاصی نداره نکن ورم بعدش و دردسراش به مراتب بیشتره چون حداقل ۱/۵ سال باید صبر کنی من اگه برگردم احتمالا نکنم ولی بازم سعی میکنم صبوری کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبررررر صبررررر صبررر 

کورتونو جراح باید تشخیص بده ک لازم داری یا نه 

من استخونی با ضخامت پوست متوسط بودم تا خود هشت ماه داغون بود بینیم،بعد قشنگتر شد و بازم تا ماه دوازده من تغییرات داشتم 

تو که گوشتی بودی باید خیییییلی بیشتر صبوری کنی فقط گذشت زمان 

اگه دکترت ماساژم بت تجویز کرده انجام بده

صبررررر صبررررر صبررر کورتونو جراح باید تشخیص بده ک لازم داری یا نه من استخونی با ضخامت پوست متوسط ب ...

میدونی نوک بینیم پهن بنظر میرسه بخاطر ورمش برا تو هم اینطوری بود؟درست شد؟  بعد این کانتورش معلوم نیست