2777
2789
عنوان

اگه همه چی بهم خورد حکمتش چی بود

89 بازدید | 9 پست

بچه ها شده با یکی رابطه تون عالی باشه یهو همه چی بهم بخوره و بعد از یه مدتی طرف برگرده و رابطتتون بهتر شه یا یه آدم بهتر سرراهتون قرار بگیره ؟ خیلی دلم گرفته و غمگینم خیلی احساس تنهایی دارم خیلی از خدا ناراحتم

با یکی بودم که فکر میکردم بهتر از اون پیدا نمیشه فک میکردم ک دیگ ما دوتا برای هم ساخته شدیم چقدر زیاد ب خدا اسرار کردم که برشگردونه..ولی الان خداروشکر میکنم ک برنگشت و خدا ب حرفام گوش نکرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر قرار بود حکمت بعضی چیزا رو آدم بدونه گله که هیچ شکر میکرد...بعضی نشدنا به نفع خود آدمیزاده خدا ز ...

خیلی از خدا ناراحتم …. اصلا ناامید ترین و تنها ترینم نمیدونم چجوری خودم و آروم کنم

با یکی بودم که فکر میکردم بهتر از اون پیدا نمیشه فک میکردم ک دیگ ما دوتا برای هم ساخته شدیم چقدر زیا ...

میشه دلیلش رو بهم بگی چرا؟ چون منم فکر میکنم اون بهترین آدمه …و از خدا دچار خشم شدم که اونو از من گرفت

میشه دلیلش رو بهم بگی چرا؟ چون منم فکر میکنم اون بهترین آدمه …و از خدا دچار خشم شدم که اونو از من گر ...

با مرور زمان متوجه میشی که اونجوری که فکری میکردی نبوده..ما حتی هردمون متولد تیر بودیم فک میکردم خیلی خاصیم و برا هم ساخته شدیم😅

با مرور زمان متوجه میشی که اونجوری که فکری میکردی نبوده..ما حتی هردمون متولد تیر بودیم فک میکردم خیل ...

چیکار کنم وابستگیم تو ذهنم بهش از بین بره؟ همش تو ذهنم نسبت بهش حسرت هست همش میزم تو مجازی چکش میکنم وقتی میبینم یدونه به فالوئر اینستاش اضافه شده میشینم همه رو چک میکنم…. خسته ام از خودم و کارام بخدا 

چیکار کنم وابستگیم تو ذهنم بهش از بین بره؟ همش تو ذهنم نسبت بهش حسرت هست همش میزم تو مجازی چکش میکنم ...

از همجا بلاکش کن اگه شمارشو داری حذف کن تا دیگ جلو چشمت نباشه و با یه آدم‌خوب آشناشو اون کمرنگ و کلا فراموش میشه