2777
2789
عنوان

دانه چیا برای پوست عالی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 28 پست

چه محصولاتی میزنی 

دانه چیا واقعا معجزس 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا بخاطر اب هواشونه تو ایران نمیشه عمه من پوستش بد بود رفت کره عالی شده الان

اره ولی با مراقبت میتونی تا حدودی یکم خوب نگه داری آب هوای ایران خیلی خشکه و اکثرا پوستا لک و سوختگي رنگ پریدگی 

از چیا هیچ تاثیری نگرفتم حس میکنم تعریف ازش الکیه

شاید بلد نیستی زود ناامید نشو من واقعا تاثیرشو یک هفته ای دیدم پوستم براق نرم شده در کنارش هم روتین داشته باش

شاید بلد نیستی زود ناامید نشو من واقعا تاثیرشو یک هفته ای دیدم پوستم براق نرم شده در کنارش هم روتین ...

من بدنم نسبت به چیزای مفید واکنش خوب نشون میده کلا ! ولی برای دانه چیا کلا واکنش منفی داد 

دیگه دانه چیا مصرفش چیه که بلد بودن بخاد!

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذشت ...

ایلیون مرطوب کننده رتینال سئول شوینده دئوراگ

از شوینده راضی هستی  تعریفش شنیدم 

از برند کلینیک بدم میاد دیگه 

از کدوم پیج میخری

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

من بدنم نسبت به چیزای مفید واکنش خوب نشون میده کلا ! ولی برای دانه چیا کلا واکنش منفی داد دیگه دانه ...

این افکارت کاملا غلطه شما کلا باید رژیم بلد باشی مثلا چای سیاه نخوری بجاش چای سبز بخوری قند کلا حذف لبنیات هم همینطور کلا رژیم پوستی کار سختیه

از شوینده راضی هستی تعریفش شنیدم از برند کلینیک بدم میاد دیگه از کدوم پیج میخری

دکتر شیم

شوینده از داروخونه ایرانیه

ولی کرم هامو خارجی میخرم

ایلیون بهترین مرطوب کننده ست به پوستت جون میده 

من یه مدت مرطوب کننده سیمپل میزدم متوجه خط لبخند شدم بعد فهمیدم خیلی سیمپل مزخرف و به درد نخوره اصلا مرطوب کننده اش ضعیفه دیگه نخریدم بجاش خوب پول دادم ایلیون خریدم واقعا آدم میزنه کیف میکنه تمام خط ها حذف شده 

دکتر شیمشوینده از داروخونه ایرانیهولی کرم هامو خارجی میخرمایلیون بهترین مرطوب کننده ست به پوستت جون ...

مرسی 

سیمپل یک مدت من زدم صورتم. پر جوش شد وحشتناک پدرم در اومده تا خوب شد 

جدیدا چند تا جوش میزنم 

نمیدونم نو آکنه استفاده کنم یا ضد جوش فوری برایت مکس

مرسی سیمپل یک مدت من زدم صورتم. پر جوش شد وحشتناک پدرم در اومده تا خوب شد جدیدا چند تا جوش میزنم نمی ...

آره دقیقا منم سیمپل کلا حذف کردم پوستم بهتر شد اصلا نخر خوب نیست ایرانی هم نخر فقط خارجی مثل ایلیون و بیوتی آف جیسون 

سراوی ستافیل اینا بهتره یا کلا محصول پوستی نخری یا میخری خوبشو بخری پول خوب بدی واقعا محصول بد پوستو داغون میکنه منم یادمه لایت سیمپل میزدم آکنه های سیاه میزد پوستم گاهی هم جوش قرمز ملتهب همین که ایلیون زدم پوستم جون گرفت

آره دقیقا منم سیمپل کلا حذف کردم پوستم بهتر شد اصلا نخر خوب نیست ایرانی هم نخر فقط خارجی مثل ایلیون ...

حتما ممنونم