2777
2789

چجوری با بی خوابی کنار میاید

بچتون خوابش تنظیم؟ 

بچه بزرگترتون رو چجور مدیریت میکنید🫠🫠

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم پسرم9سالشه، تازه باردار شدم،استرس دارم چکار می‌خوام بکنم

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.

منم همین دغدغه دارن دخترم 5 سالشه الان باردارم

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه خوابه پاشو کارهای مهم انجام بده مثل لباسشویی راه انداختم ظرف شستن جمع جور کردن 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ب تظرم‌خیلی سخته مدیریت نمیشه تا شیش ماهگی بچه اول

😓😓😓

کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
هیچیبدبخت شدیم والامن بعضی وقتا در ۲۴ ساعت فقط ۲ ساعت میتونم بخوابم

جدی میگی

چجور کنار میای

منم همین دغدغه دارن دخترم 5 سالشه الان باردارم

پسر منم 5 سالشه

اکثرا میره خونه مادرشوهرم ولی باز من افسردگی دارم حالم خرابه